maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Tässäpä kuluneen vuoden kohokohtia. :)

10.1 torstai
Kävin töiden jälkeen laittattamassa uudet kynnet ja kynsiin testattiin hääilmettä. Olin flunssassa ja yskiessä alavatsaani vihloi matkalla kynsihuoltoon.


Vihlonta toistui illan aikana useammankin kerran ja kotimatkalla pysähdyin kauppaan ostamaan raskaustestin. Monta negatiivista testiä tehneenä luotto ei ollut kova, mutta toivo positiivisesta tuloksesta sitäkin kovempi.

11.1 perjantai
Raskaustesti... Positiivinen! 


Tämä piti vielä tietenkin uusia parin päivän päästä, ihan varmuuden vuoksi. :D30.1 keskiviikko
Kävin varhaisultrassa, jossa masussani näkyi pienen pieni sykkivä sydän. <32.2 TAI 9.2 lauantai
En muista, kumpana viikonloppuna kerrottiin meidän molempien perheille raskaudesta. Ei oltais ihan näin aikaisin haluttu kertoa, mutta koska siirsimme häitämme melkein neljä kuukautta aiemmin suunniteltua aikaisemmaksi, halusimme varmistaa, että uusi päivä sopii perheillemme. Ja tuskinpa oltais ilman kyselyitä onnistuttu siirtyneestä päivästä ilmoittamaan. :D Varhaisultrassakin kävin sen takia, että tiedettiin, että mahassa tosiaan asustaa joku, ennen kuin kenellekään asiasta kerrottiin.

11.3 maanantai
Np-ultra. Mä olin jälleen kovassa flunssassa, kun nähtiin pikkuinen ensimmäisen kerran. Ultrassa vauvalla näytti kaikki olevan kunnossa.


Maha ei vielä tässä vaiheessa suuresti näkynyt.

4.5 lauantai
Minun ja Jonin häät. <3 Nyt raskaus paljastettiin lopuillekin sukulaisille ja tutuille.


Häissämme raskaus oli puolessavälissä, mutta ei tuo maha vielä tässäkään vaiheessa kovin suuri ollut. :D

7.5 tiistai
Rakenneultra. Vauvalla kaikki hyvin ja sukupuoleksi "paljastui" poika. Nimettiin vauva Batmaniksi ja käytiin myös ostamassa ensimmäinen vaate.12.-16.5
Häämatka Barcelonaan.


28.7 sunnuntai
Mun synttärit ja ikää tuli 26 vuotta. :)20.9 perjantai
Viimeisiä hetkiä ison mahan kanssa. Kyllähän se maha sieltä sitten kasvoi, vaikkei se suuren suuri missään vaiheessa ollutkaan. :)


23.9 maanantai
Synnytyssalissa, vaan ei suostunut syntymään laskettuna aikanaan. ;)


24.9 tiistai
Klo 4.06 syntyi maailmaan rakas tyttömme. <3 paino 3715 g ja pituus 51 cm. Maailman paras päivä, vaikka väsymys olikin kova.

Koska Batman olikin tyttö, vaihdettiin nimeksi Mymmeli.
25.9 keskiviikko
Joni täytti 26 vuotta. Vaikka etukäteen toitotti, että lapsi ei "riitä" synttärilahjaksi, taisi se sitten lopulta kuitenkin olla paras mahdollinen lahja. :)


23.11 lauantai
Ristiäiset, jossa Mymmeli sai nimekseen Lotta Ilona.24.12 tiistai
Lotan ensimmäinen joulu. <3Tähän vuoteen on mahtunut suuria tapahtumia. Saapa nähdä, mitä ensi vuosi tuo tullessaan. :)

8 kommenttia:

 1. Meidän tytöt ovat syntyneet samana päivänä :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihana mymmeli! <3 Mikä oli reaktio kun synnytitkin tytön, kun olitte varautuneet poikaan? Vaikka siis varmasti molemmat olisi olleet yhtä rakkaita, mutta noin muuten? :)

  Jäätiin seurailemaan teidän arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ollut tyttöfiilis koko ajan, mutta kun ultrassa niin varmasti pojasta puhuttiin niin uskoin siihen. Tulihan se ihab puun takaa kun tyttö sitten syntyi, mutta aivan ihana yllätys oli! :)

   Poista
 3. Sun vanhoja postauksia selailen. :) millä viikolla kävit ultrassa ja näkyikö siellä selvä pippeli? Mietin vaan kun meille poikaa luvattiin ja mun tyttöolo on vaan ja pysyy. :D ihan kyllä uskon, että poika tulee mutta ihmettelen vain tätä omaa oloa, että miksei muutu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni rv 20+0. Ja siis näkyi selvä pippeli ja kivekset, näytti ne meille kuvasta ja kyllä ne meistäkin niiltä näytti :D kuulemma häpyhuulet voi olla turvoksissa ja tietysti napanuora mennä edestä, en tiedä onko meillä sit ollut napanuora vai ei mutta kyllä se niin selvää oli olevinaan että mäkin siihen uskoin, vaikka takaraivossa oli koko ajan tunne tytöstä. :)

   Poista
  2. No mulla oli kans 20+0. Kuva on sivusta otettu, että en tiedä voiko napanuora siinä näkyä, mutta voin siis edelleen olla epäileväinen. :D selvästi on vaikee ymmärtää, että oma olo olis väärässä! :D

   Poista
  3. No niin, jännä nähdä sit kumpi sieltä tuleekaan :D

   Poista