maanantai 2. joulukuuta 2013

Itkuja ja vaunuilua

En tiedä onko taas koliikki-itkua vai edelleen rokotuksesta johtuvaa, mutta eilen illalla huudettiin! Itse asiassa pari viimeistä viikkoa on aika lailla joka ilta huudettu enemmän tai vähemmän ja Lotta nukahtaa klo 1-2. Eilen oli kuitenkin pahin ilta aikoihin... Pahin huuto taisi alkaa klo 22, ja vaikka yleensä saa jollain keinolla tytön hetkeksi nukahtamaan tai edes rauhoittumaan, eilen huudettiin suoraa huutoa klo 2 asti. Puoli kolmelta viimein antoi periksi ja nukahti.

Tänään Lotta heräsi taas puoli kymmeneltä ja aloitti aamun juttelemalla leikkimaton leluille.


Leikkien jälkeen nukahti mun syliin nukuttamatta, en muista milloin tällaista on viimeksi tapahtunut..? Hetkisen nukkui jopa sohvalla.


Arvoin koko aamun, lähdenkö vaunuilemaan vai en. Väsytti, mutta teki mieli lähteä ja mieli vaihtui moneen kertaan. Kun Lotta sitten oli syönyt, päätin lähteä ja hyvä niin, älyttömän ihana keli! Tosin mä en oikein vielä osannut pukeutua näille keleille sopivasti: jalat oli jäässä ja yläkroppa kuumissaan... Kierrettiin 7,5 km:n lenkki, johon meni puolitoista tuntia. Vauhtia hidasti ja vastusta lisäsi se, että noin kolme kilometriä mentiin auraamatonta tietä, jossa oli koko ajan vähintään toisen puolen renkaat hangessa. Koirat jätin tällä kertaa kotiin.Lenkin jälkeen Lotta jäi ulos nukkumaan ja on nyt nukkunut yhteensä kolme tuntia, ennätys! Tosin jo puolisen tuntia vaunuista on kuulunut heräilyn ääniä, joten eiköhän se sieltä kohta herää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti