tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukortit

Nyt kun meidän joulukortit alkaa varmaan olla jo tavoittanut saajansa, uskallan laittaa niistä kuvan tännekin. :) Kortithan odotuksista huolimatta valmistuivat ajoissa ja ehtivät vielä halvemmilla merkeillä postiin.


Käytin häissämme pöydillä ollutta organzaa, josta liimasin palasen vesiväreillä maalatulle paperille. Piirsin tuikkukipon (myöskin meidän häistä!) avulla ympyrät ja leikkasin pallot irti. Liimasin pallon ja nauhan korttipohjaan ja valmista tuli! Tosin en tiedä, onko organza ja nauha pysyneet kiinni matkallaan, ne kun tuntuivat hieman huonosti liimautuneilta jo kotona...


Korttien toiselle puolelle tulostin jouluisen runon ja kirjoitettiin alle vielä nimemme.


Lotta nukkui viime yön levottomasti ja sain olla koko ajan laittamassa tuttia takaisin suuhun. Ja nyt kyllä taas väsyttää! Itse asiassa Lottakin nukkuu nyt pitkästä aikaa kolmatta tuntia ulkona, taisi silläkin olla raskas yö. Yön kruunasi haisevat kakat kahdeksalta, jonka jälkeen Lotta ei enää suostunut nukkumaan sängyssä, vaikka silmät hädin tuskin pysyivät auki. Noustiin sitten ylös ja hetken päästä Lotta nukkui iskän sylissä. Jonikin nimittäin nousi tänään yllättävän aikaisin, taisi kuulostella sänkyyn että nyt on niin pahantuulinen mamma että on parempi nousta. Mulla meni nimittäin ihan täydellisesti hermot niin Nuppuun kuin Ninniinkin, joka taas haukkui televisiolle... Huoh... Tänään on siis ollut äksypäksy päivä, ihan vaan väsymyksestä johtuen. Mutta jospa se tästä iltaa kohti paranisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti