sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Sunnuntai

Ahhahhahhaahhaaa! Painoin sitten eilen Lotan käden- ja jalanjäljet vauvakirjaan, muttei se kyllä kovin hyvin onnistunut. :D Sekä jalka että käsi painettiin kahdesti, eikä kummallakaan kerralla tullut suurta menestystä. Noo, kyllähän siitä koon näkee ja painetaan sitten vaikka 1-vuotiaana vähän paremmat jäljet. :)


Tänään nukuttiin pitkään eli melkein puoli kymmeneen. Ja oli muuten varmaan ensimmäinen aamu mun ja Jonin yhdessäollessa, kun Joni oli mun heräämättä noussut ja käynyt laittamassa kahvin tippumaan ja teeveden kiehumaan. Mä heräsin vasta kun Joni tuli takaisin sänkyyn.

Aamulla katseltiin telkkaa ja ihmeteltiin, kuinka Lotta on kasvanut niin isoksi. Se pitää päätään pystyssä tosi tomerasti ja pitkiä aikoja, ja on nyt ruvennut juttelemaan myös meille, eikä vain eläimille. Tänäänkin huuteli sitteristä pitkät jutut ja jos en heti huomannut, alkoi vihainen huuto. :D Ekojen pikkupäikkyjen jälkeen Lotta söi hirmuisesti ja päätettiin, että lähdetään kävelylle nyt, kun tyttö pysyy pitkään tyytyväisenä. Joni lykki vaunuja yöllä sataneessa lumessa ja mä kaitsin koiria.Lotta jäi ulos nukkumaan ja siellä on edelleen, nyt on parisen tuntia nukkunut. Me laitettiin oveen seppele, jonka Jonin isovanhemmat meille antoi.


Tänään on myös avattu joulukalenterin ensimmäinen luukku. :) Tällä hetkellä meillä on vain kaksi kuvakalenteria, molemmat ollaan saatu eli itse ei olla vielä ostettu yhtään. Joni kuitenkin haaveilee suklaakalenterista, joten sellainen pitää käydä hankkimassa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti