torstai 19. joulukuuta 2013

Tavallinen torstai

Tänään ei oo kyllä tapahtunut juurikaan mitään... Viime yö nukuttiin vähän huonosti, Lotta heräsi parin tunnin välein syömään ja loput ajasta mä laitoin sille tuttia takas suuhun ja roikotin kättä pinniksessä, että Lotta sai sitä hipelöidä ja pitää kiinni. Lotta on nimittäin alkanut hirveästi hipeltämään käsillä ja vaikka yritän korvata mun kättä unilelulla, lentää unilelu aika nopsaan pois ja käsihän Lotalle on sitten annettava. Ihanaltahan se tuntuu, kun pienet kädet silittelee omaa kättä ja tarttui sormeen kiinni, mutta käsi myös aika nopeesti puutuu kun sitä roikottaa pinniksen laidan yli ja yrittää samalla itsekin nukkua.

Ylös noustiin yhdeksältä. Tänään on taas ollut niin niin lähellä mahalleen kääntyminen, mutta vielä on kuitenkin pysytty kyljellään. :)


Joni kävi tänään joululahjaostoksilla ja me jäätiin Lotan kanssa kotiin. Lotta nukkui tunnin päiksyt ulkona, puolen tunnin pinniksessä ja loput pätkissä sylissä. Eilen ja tänään Lotalla on ollut selvästi vähemmän vatsakipuja. Lotta on ollut iloinen ja jutellut ihan hirmu paljon. Välillä naurattaa itseäkin, kun juttua tulee kovaan ääneen pitkät tovit.


Illalla mä kävin yksin saunassa ja pääsin viimein käyttämään Lotan synnyttyä lahjaksi saamiani kasvonaamiota ja kuorintavoidetta. Nyt on iho ihanan pehmeä ja tuoksuu ihanalle! :) Tämä pitää kyllä ottaa uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti