maanantai 23. joulukuuta 2013

Aatonaaton puuhailut

Tänään suunnattiin vielä kaupungin vilinään. Mä tapasin paria ystävää ja Joni shoppaili Lotan ja Lotan kummisedän H:n kanssa vielä viimeiset joululahjat. Mä odotin koko oman kahvittelun ajan, milloin Joni soittaa että Lotta huutaa eikä rauhoitu millään, mutta soittoa ei tullut. Kun sitten parin tunnin päästä nähtiin, Joni kertoi, että Lotta oli nukkunut koko ajan! Joni oli käynyt H:n kanssa kahvillakin ja Lotta oli vedellyt sikeitä. Uskomatonta!

Mentiin vielä porukalla syömään ja mä olin ihan varma, että Lotta herää taas viimeistään kun saadaan ruuat. Mutta Lottapa yllätti äidin ja heräsi vasta kun oltiin syöty. Aivan loistavaa! :) Kävin syöttämässä Lotan ja sen jälkeen Lotta kävi vähän iskän ja kummisedänkin sylissä ihmettelemässä maailmaa.
Lotasta on muuten kiva repiä hiuksia... On pysynyt kuitenkin vielä pääasiassa omissa hiuksissaan ja jättänyt äidin hiukset rauhaan.

Ruokailun jälkeen tehtiin vielä täsmäisku ruokakauppaan ja ostettiin kotiin vähän ruokaa joulun jälkeiselle ajalle.


Sen jälkeen käytiin kotona pakkaamassa tavarat ja koirat autoon ja nyt ollaan ajelemassa Jonin vanhempien luo, jossa vietetään jouluaatto. 

Yritän huomenna ottaa Lotasta joulukuvia, joten palaan huomenna toivottavasti niiden merkeissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti