lauantai 14. joulukuuta 2013

Kyläily

Eilen illalla opeteltiin Lotan kanssa vähän nukkumaan muuallakin kuin sylissä. Jospa sit saatais vaikka jouluna syödä koko poppoo samaan aikaan ilman, että Lotta roikkuu jonkun sylissä ja vaatii vähän väliä hyssyttelyä.


Kaukalossa nukkui pätkän ihan hyvin, mutta seuraavaksi pitikin sitten päästä äiskän syliin jatkamaan unia pupu kainalossa.


Lotta nukahti illalla klo 00.00 ja söi vasta klo 7 ja 9.30. Nyt on muutamana yönä ollut niin, että herään Lotan ähinään, mutta se ei kuitenkaan vaadi päästä syömään vaan saattaa jatkaa unia aina välillä mut herättäen parikin tuntia. Sit oon lopulta nostanut syömään, vaikkei vielä silloinkaan vaadi ruokaa. Paranee kuitenkin omat ja varmasti Lotankin unet, kun ei koko aikaa tarvi sitä ähinää ja puhinaa kuunnella. :)

Aamu aloitettiin taas leikkimällä sen aikaa, että äiskä ja iskä sai syötyä aamupalan. Lopulta iski hirrrrrmu väsy ja ruokailun jälkeen pakattiin Lotta kaukaloon ja lähdettiin kyläilemään.Käytiin siis toimittamassa pukin paketti kummitytöllemme E:lle ja samalla sain neuvoja kestovaippojen käytössä. E tuntuu niin kovin isolta (hän on reilun vuoden ikäinen)! Lotta seuraili kiinnostuneena E:n touhuja, toinen kun niin hienosti nousi tukea vasten seisomaan ja rämppäsi tv:tä ja muita laitteita. Kunhan Lotta tuosta vähän kasvaa niin taitaa tytöille tulla ihan omat jutut. :) Lotta vetäisi kunnon nälkäväsyraivarit ja sain ihan kunnolla otella Lotan kanssa ennen kuin suostui syömään. Syömisen päälle olikin sitten mukava ottaa pikku nokoset isin sylissä.


Päätettiin lähteä kotiin ennen seuraavaa nälkäväsyriehumista, mutta pienet väsyitkut kuitenkin käytiin läpi ennen kuin oltiin autossa asti. Nyt sitten taas leikitään lattialla Lotan kanssa ja sainpas kuvan kun neiti kääntyy kyljelleen! :)


Paitsi ettei se näköjään tuossa kuvassa ees oo vielä kyljellään... No, menossa kuitenkin. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti