maanantai 30. joulukuuta 2013

Missä on unet?

Juu eipä se illalla nukahtaminen eilen sujunut yhtään sen paremmin, vaikka unet päivälläkin jäivät tosi vähäisiksi. Mä taisin itse nukahtaa puolenyön aikoihin ja Lotta nukahti Jonin syliin samoihin aikoihin. Tai ainakaan en enää herännyt itkuun. Herättiin klo 5 ja 8, jolloin piti hetki itkeä, sitten syödä ja vielä sängystä kuului vähän väliä pulputusta. Kymmeneen asti kuitenkin nukuttiin.

Tuttuun tapaan Lotta oli aamun hyväntuulinen ja leikki leikkimatolla ennen ensimmäisiä päiksyjä. Joni lähti Lotan kanssa vaunuilemaan. Munkin oli tarkoitus, mutta sohva vei voiton. :D no, sain sentään siivottua. :) ajattelin eilisten vähien unien jälkeen, että tänään sitten korvattais sitä ja nukuttais kunnolla, mutta Lotalla oli taas ihan omat kuviot. Vaunulenkin jälkeen nukkui kaksi tuntia, mutta sekin vaati monet hyssytykset. Käytiin myös kaupassa, ja Lotta nukkui matkat mutta kaupassa valvoi, kun yleensä nukkuu koko reissun. Ja heti kotiin tultua heräsi taas. Nyt onkin sit ollut illan kunnon kiukkupylly, väsyttää mutta ei vaan voi nukkua...

Oli meillä tuossa illalla ihan hyvä leikkihetkikin. :)

Koira kiinnosti taas hurjasti, ja tietysti äiskän hieno puhelin. Mutta sitten mentiinkin ympäri!
Sitten Ninni tuli syömään luuta Lotan viereen ja eilen isotädiltä saatu kirja kävi suussa, mutta vaihtui nopeasti nyrkkiin.


Joululahjaksi saatu pururengas otettiin testiin ja sitä olikin kiva jäytää. Paitsi sitten kun se ei pysynyt enää suussa eikä kädessä... :D


Lotta on myös löytänyt oman mahansa, ja sitä onkin kiva silitellä. :)

Heh, julkaisin tän jo ja rupesin katseleen, mitä Lotta puuhaa. Joni oli jättänyt sen selälleen lattialle ja tuolta se nyt tuijottele mahallaan! Eli kääntyi nyt toisen kerran noin päin ympäri. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti