keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi taito

Vietimme uuden vuoden aaton kotona kolmestaan syöden ja katsellen ilotulituksia ikkunasta. Uusi vuosi on Nellan kauhistus ja jälleen Nella tärisi ja pelkäsi pauketta. Niin paljon, että tuli meidän kanssa saunaan. Onneksi täällä ei pauketta kuitenkaan kuulunut koko iltaa ja aamulla Nella uskalsi taas käydä ulkona. Uuden vuoden kunniaksi Lotta päätti ottaa kunnon iltaraivot ja nukahti vasta lähempänä kahta.

Päivällä kuitenkin elettiin normaaliin tapaan ja Lotta kävi ulkona nukkumassa pari tuntia. Jostain syystä Lotta tykkää, kun puetaan ulkovaatteita ja usein erityisesti pipon laitto on hauskaa.


Lotta oppi eilen myös uuden taidon. Tähän jätin Lotan:


Ja kun hetken päästä katsoin, Lotta olikin näin:


Nyt sitten mennään ympäri ja vaikka välillä pöytä on tiellä, pääsee Lotta siitäkin hetken äherrettyään ohi. Tämä taito aiheuttikin meille illalla sängyssä ongelmia...


Lotta pyörii myös sängyssä ja jalat päätyy pinnojen väliin. Täytyykin nyt heti käydä ostamassa kangasta ja ommella se reunapehmuste pinnikseen, niin vältytään tuolta ongelmalta.

Tänään ei olla taaskaan tehty mitään ihmeitä. Lotta leikkii lattialla ja käy sylissä torkkumassa. Uloskin yritin, mutta nukkui siellä vain tunnin. Meillä oli eilsillalle suunnitteilla vielä hedelmiä ja suklaafondue, ja kuoharikin oli tarkoitus juoda niiden kanssa, mutta ei sit enää yöllä jaksettu, joten tänä iltana olisi tarkoitus vielä vähän herkutella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti