lauantai 7. joulukuuta 2013

Lauantain touhuilut

Eilen illalla Lotta innostui riehumaan sängyssään, tuntui olevan hirveästi juttua mobilen nallejen kanssa. :D Lotta on nyt alkanut nostamaan jalkoja selällään maatessa, se on hirmu hauskaa.


 
Nuo tyynyt ja lelut on tuolla ihan tarkoituksella noin, yksi yö Lotta nimittäin heitti tutin sängyn ja seinän väliin ja sitä ei ollut kovinkaan hauskaa sieltä kaivaa pois.

Tänään on ollut taas melkoista kiukkuamista koko päivä. Osittain kyllä varmasti johtui siitä, että unet oli niin katkonaisia koko päivän. Tänään en laittanut Lottaa ulos nukkumaan, koska oltiin lähdössä kauppaan ja se olisi pitänyt sieltä sitten herätellä. Niinpä nukkui sisällä pienissä pätkissä. Kaupan jälkeen heitettiin Joni hallille selostamaan jääkiekkopeliä ja tultiin itse kotiin.


Kotona oltiin vain pari tuntia ja lähdettiin mekin hallille katsomaan pelin loppua. Lotta kertoi vielä ennen lähtöä sarvikuonolle illan ohjelman. ;)Lotta seurasi peliä Manducan kyydistä kuulosuojaimet korvillaan. Käytiin välillä myös ulkona kävelemässä, kun meteli taas häiritsi pikku Lotan unia.


Palattiin hallille juuri sopivasti lehdistötilaisuuteen.


Lopuksi Lotta hyppäsi vielä iskän syliin ja nytpä ollaankin kotimatkalla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti