perjantai 13. joulukuuta 2013

Tripp Trapp ja sähkökatko

Heräsin tänään vähän ennen seitsämää syöttämään Lotan. Klo 7.02 katkesi sähköt, mutta ne tuli melkein heti takaisin. Paitsi että klo 7.06 ne katkesi taas... Siinä sit aikani pohdin, uskallanko kokeilla riittääkö lämmintä vettä suihkussa käymiseen ja lopulta päätin ottaa riskin. Kävin pikasuihkussa ja lämmin vesi riitti vielä Lotan kylpyyn, joka suoritettiin taskulampun valossa. Lotan kävin siis herättelemässä klo 9, koska oltiin lähdössä käymään Jonin työpaikalla. Ostettiin Jonin työkaverilta Lotalle syöttötuoliksi tripp trapp. Malli on se vanhempi, kuva on nyt uudesta kun se meidän on vielä autossa.


Samalla reissulla haettiin mun vanha työkaveri meille kylään. Lotta nukkui piiiitkät unet, siitä asti kun kotoa lähdettiin ja jatkoi vielä unia kun tultiin kotiin. Lopulta sitten jaksoi herätä ja hymyili kovasti vieraallemme. :) Tällä kertaa ei kuitenkaan oikein viihtynyt muiden kuin äidin sylissä. En tiedä, joko tuo voisi vierastaa..? Juuri ennen kaverini lähtöä Lotta viimein suostui olemaan hänenkin sylissään ja jopa nukahti siihen. :)

Joni lähti taas selostamaan peliä ja me jäätiin Lotan kanssa kynttilänvaloon, sillä sähköt oli edelleen poikki. Noin tunti sitten ne palasivat, eli ilman sähköä oltiin tällä kertaa hieman yli 10 tuntia. Joka riitti kyllä vallan mainiosti meille! Onneksi Lotta ei tehnyt katkon aikana mitään jäätäviä niskakakkoja, koska lämmintä vettä meillä ei tosiaan aamun jälkeen ollut... 

Nyt me sitten jutustellaan ja puuhastellaan Lotan kanssa, ja odotetaan iskää kotiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti