sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Viikonloppu

Eilen me nukuttiin Lotan kanssa yhteentoista asti! Oli kyllä aivan loistavaa nukkua vähän pidempään, mä oon nimittäin taas tällä viikolla ollut aika väsynyt. Johtuuko sitten joulusta, reissussa olemisesta vai mistä... Mun äiti pyysi meidät heille syömään, joten sinne lähdettiin oikeastaan heti aamutoimien jälkeen. Oltiin mummilassa pari tuntia, jonka jälkeen lähdettiin käymään kaupassa. Ennen joulua meille tuli S-ryhmältä kirje, jossa onniteltiin uudesta perheenjäsenestä ja luvattiin pieni lahja. Eilen sen sitten kävimme lunastamassa ja saatiin 20 €:n lahjakortti. Vielä ei sitä käytetty, mutta tarkoitus olisi ostaa sillä Lotalle jotakin. Illalla Lotta nukahti pitkästä aikaa klo 23, viime aikoina on nimittäin taas nukahtaminen mennyt puoli yhteen saakka.


Tänään minä ja Lotta hypättiin mun vanhempien kyytiin ja mentiin käymään ukilla. Sinne tuli myös molemmat Lotan isotädit. Lotta jutteli ja naureskeli aikansa, kunnes väsy iski. Sitten käytiinkin taas kunnon taistelut nukahtamisesta. Kun Lotta lopulta nukahti, olin varma, että nukkuu ainakin tunnin, koska ei ollut koko päivänä kunnolla nukkunut. Mutta eihän sitä nyt kylässä nukuta! Puolen tunnin päästä oli taas täysi meno päällä. 

Lotta sylitteli molempien isotätiensä sylissä ja kävihän tuo välillä mummin ja papankin sylit testaamassa. Täti L tuntui olevan kovinkin huvittava, kun hänelle niin kovasti naurettiin. Täti U:n ja papan koirat saivat myös monet hymyt juostessaan ympäriämpäri hirveätä kyytiä. Vielä toiset pikku päikkärit Lotta otti kylässä ja sen jälkeen alkoikin sellainen raivoaminen, että päätettiin poistua paikalta. Yleensä Lotta nukkuu kaikki automatkat, mutta nyt nukkui vain puolet matkasta ja heräsi heti kun tultiin kotiin. Koska Lotta nukkui siis koko päivän aikana todella vähän, elin toiveissa, että illalla nukahtaa helposti. Noo, nyt nukkuu sylissä, mutten kyllä luota, että tästä yöunille vielä päästäisiin. Vaikka toivossa on tietysti hyvä elää. Olis niin mahtavaa, kun saatais siirrettyä unirytmiä pari tuntia aikaisemmaksi ja että Lotta oppis nukahtamaan itse sänkyynsä. Sitä ihmettä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti