lauantai 30. marraskuuta 2013

Shoppailua

Tänään käytiin kaupungilla. Tarkoituksena oli lähinnä löytää mulle uudet housut ja katsella vähän joululahjoja. No, housuja ei löytynyt, eikä kyllä niitä lahjojakaan. :D Lotalle ostin Lindexiltä parit housut ja bodyn sekä yökkärin. Lisäksi ostin sormivärejä, niin päästään viimein painamaan ne Lotan käden- ja jalanjäljet vauvakirjaan. Muuta ei sitten kaupungilta löytynytkään.
Samalla reissulla käytiin Amarillossa syömässä. Oli toinen kerta Lotan kanssa ulkona syömässä, ekahan oli noin kuukausi sitten Ikean reissulla. Plussaa amarillolle siitä, että lastenruuan lämmittämistä varten oli mikro asiakkaiden käytettävissä. Siinä vaiheessahan siis kun mentiin Amarilloon, oli Lotta hetkeä aiemmin herännyt vaunuista ja oli nälkäinen. Alunperin ajattelin, että olisin käynyt imettämässä, muttei sitten huvittanutkaan lähteä vessaan sitä tekemään. Imetys on muutenkin taas ollut sellaista taistelua, että ajattelin nyt tällä kertaa päästää sekä itseni että Lotan hieman helpommalla. Syönnin jälkeen Lottaa alkoi väsyttää, mutta eihän sitä nyt niin jännässä paikassa malta nukkua! Moneen kertaan melkein nukahti vaunuihin, mutta heräsi aina uudestaan. Ehdittiin kuitenkin hetki syödä ennen kuin tyttö piti kaivaa vaunuista syliin. Sylissä sitten viihtyi mukavasti ja lopulta nukahtikin siihen.


Joni heitti meidät kotiin ja lähti itse hallille. Me sytytettiin Lotan kanssa kynttilät palamaan ja vietetään tyttöjen iltaa. :) Ja ninni katsoo telkkarista Superkoira Boltia. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti