lauantai 16. marraskuuta 2013

Juhlat

Käytiin tänään tosiaan Jonin kummitädin 50-v juhlissa. Aamun "kyllä me jaksetaan lähteä"-fiilis kaikkosi melko nopeasti... Parin tunnin ajomatka juhliin sujui hyvin ja pysähdyttiin hieman ennen päämäärää syöttämään Mymski. Kuitenkin melkein heti perille päästyä alkoi sekä Jonin että mun silmät painaa... Mymmelikin nukkui suuren osan ajasta ja loput oli mummon sylissä. Me oltiin Jonin kanssa ihan pihalla, tilttailtiin vaan ja tuijotettiin yhtä pistettä. Tosi hyviä vieraita... :D

Parin tunnin juhlimisen jälkeen Mymski ensin söi, sitten kakkasi, sitten kakkasi uudestaan ja sitten meni hermot hälinään ja vieraisiin ihmisiin. Niinpä lähdettiin kotia kohti. Kotimatkakin meni hyvin, vaikka loppumatkasta Mymmelillä meinasikin jo mennä hermot.

Just kun eilen avauduin täällä siitä imettämisestä, niin sit eilen ja tänääb se onkin sujunut ilman ongelmia. No, en valita, kiva että välillä onnistuukin. :)

Mun pitäisi tänään vielä pestä Ninni huomisia näyttelyitä varten. Ja huomenna onkin sitten taas jännä päivä, kun mennään ihmis- ja koirahälinään pyörimään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti