sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Koiranäyttely ja sähkökatko

Eilenkin illalla Mymmeli hieman kitisi, muttei läheskään yhtä pahasti kuin perjantaina. Eilen taisi johtua lähinnä nälästä, söi nimittäin tosi useasti lyhyen ajan sisällä ja päälle vielä mun aamulla pumppaamat maidot. Puoli yhden aikoihin Joni sai Mymskin siirrettyä kainalosta sänkyyn ja syömään herättiin klo 3 ja 6.30. Meidän piti lähteä aamulla viemään Ninni näyttelyihin klo 9, joten mä nousin kasilta aamupalalle. Sähköt räpsyi pois ja päälle koko viime yön ja vähän ennen puoli yhdeksää aamulla ne sitten katkesi kokonaan. Herättelin Mymmelin ja Jonin ja kun yhdeksältä lähdettiin, ajattelin, että kyllä sähköt varmaan tulee takaisin sillä välin kun ollaan poissa.

Näyttelyt meni Ninnin osalta hyvin, sai ERI:n ja oli kolmas. Mymmelikin viihtyi aluksi vaunuissaan oikein mukavasti, eikä häiriintynyt koirien haukunnasta eikä muusta hälinästä, vaikkakin kuulutukset kiinnittivätkin aluksi Mymskin huomion. Me kierreltiin Jonin kanssa ympäriinsä Ninnin ollessa kasvattajansa kanssa, koska se muuten hinkui niin kovasti meidän perään. Jonkin ajan päästä Mymmelillä petti kuitenkin hermot. Kävin syöttämässäkin, mutta se ei auttanut. Lopulta kuitenkin tyyntyi syliin. Päätettiin mennä katsomaan, mikä tilanne Ninnin kanssa on. Kehää lähestyessämme huomattiin, että ninni on juuri esiintymässä, joten jäätiin hieman kauemmas kurkkimaan. Juuri silloin Mymmeli aloitti taas huudon, jonka Ninni tietenkin kuuli... Lähdettiin väljemmille vesille rauhoittelemaan Mymmeliä ja mua pelotti, oliko Ninni saanut hepulin ja pyrkinyt meidän perään. Kun sitten palattiin paikalle, saatiin kuulla, että Ninni oli tietenkin ruvennut katsomaan sinne suuntaan, missä Mymmeli oli itkenyt, mutta kuulemma se olikin ollut ihan hyvä juttu, koska Ninni ryhdistäytyi ja skarppasi silloin. Mymmeli siis vain tsemppasi Ninniä! ;) hetken päästä Mymmelillä meni taas hermot, ei kai oikein kuitenkaan osannut uudessa paikassa ja hälinässä kunnolla nukkua. Onneksi näyttelyt oli jo meidän osalta ohi ja päästiin lähtemään kotiin.




Matkalla juttelin äitini kanssa, joka kertoi, että heiltä on myös sähköt poikki ja vikapäivystyksessä luvattiin ne takaisin vasta puolilta öin. Ja kun päästiin kotiin, niin eihän meilläkään tosiaan mitään sähköjä ollut... Lähdettiin vielä käymään kaupassa ja ostettiin ruokaa, jota pystyy tekemään grillissä. Nyt on pihvi ja perunanyytit grillissä, kohta päästään syömään. Toivotaan, että pian kuitenkin saataisiin sähköt takaisin, alkaa nimittäin jo hieman paleltaa... Vaikka hyvinhän tuo sauna lämmitti kun sitä äsken lämmitin, täytyy illalla lämmittää uudestaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti