keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ryömimään opettelua ja unirytmejä

Eilen illalla Mymski kölli iskän sylissä ja kun menohalut on jo niin kovat, möngersi hetken sohvalla. :) Ei kuitenkaan ihan vielä päässyt liikkeelle, vaikka kädet ja jalat jo hakikin ryömimisliikkeitä. ;) Mahan päällä makoillessaan Mymski kyllä pääsee etenemään, mä aina yllätyn kun yhtäkkiä sen pää hakkaa mun leukaan vaikken ole häntä ylemmäs nostanutkaan.





Illalla käytiin Jonin kanssa saunassa ja Mymmeli oli kylppärin puolella sitterissä. Viritin suihkusta roikkumaan lelun ja sitä katsellen Mymski viihtyi koko saunomisen ajan, ensimmäistä kertaa! Jaksoipa vielä tuijotella pesukoneen päältä sen aikaa, kun me käytiin suihkussa. Tätä lisää! :)

Yöunille Mymmeli nukahti 23.30. Syömään herättiin klo 4, 7 ja 8.30. Viimeisen syötön jälkeen mä nousin jo ylös ja ensimmäistä kertaa sain syödä aamupalan niin, että Mymmeli nukkui koko sen ajan ja vähän ylikin! Puoli kymmenen aikoihin Mymmeli sitten heräsi ja olikin yhtä hymyä. :) Viihtyi taas leikkimatolla hetken, jonka jälkeen väsy alkoikin jo painaa. Pakkasin Mymskin vaunuihin ja lykkäsin ulos. Käytiin viemässä roskat roskikseen ja siinä ajassa Mymmeli nukahti ja jäikin taas vaunuihin nukkumaan. Ja nukkui kaksi tuntia! Vaihdettiin vaippa ja syötiin, ja nyt tuo on taas nukkunut sylissä kohta puoli tuntia. Nyt ollaan siis pari päivää ja yötä menty suunnilleen samalla rytmillä. Varmaanhan se kohta taas vaihtuu, mutta nautitaan nyt tästä niin kauan kuin tätä riittää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti