sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivän viettoa

Me noustiin Mymmelin kanssa kasin aikoihin. Mymmeli laittoi päälleen uuden neulemekon isän kunniaksi. :)


Yhdeksän jälkeen käytiin kysymässä Jonilta, joka saa tulla herättämään. Vastaukseksi saatiin epämääräistä murinaa ja Joni jatkoi uniaan. Me tultiin sitten puuhastelemaan omia juttuja ja jonkin ajan päästä Jonikin kömpi ylös. Syötiin yhdessä aamupala ja annoin Jonille lahjaksi avaimenperän, johon oli kaiverrettu tämä kuva:


Sitten lähdettiin kaikki yhdessä nostamaan lippu salkoon. Mymmeli nuokkui mukana manducassa, katseli jo jonkin aikaa ympärilleen ennen kuin uni tuli. Samalla reissulla asennettiin lintulauta pihalle, mutta ainakaan vielä se ei ole saanut ruokailijoita.




Kun tultiin takaisin sisälle, nostin Mymmelin vaunuihin ja yllätykseksi se jäikin sinne nukkumaan melkein puoleksi tunniksi.


Minä rupesin maalaamaan vessan seiniä ja Joni hoiti Mymmeliä. Mymskillä oli taas kiukkupäivä: nukkui aina hetken ja siitä heräsi ihan yhtäkkiä huutamaan kamalasti. Tätä jatkui koko päivän, nyt iltaa kohden unet on kuitenkin pidentyneet. Joni siis vietti koko päivän Mymmelin kanssa ja mä maalasin. Nyt onkin paikat aika kipeenä ja väsyttää!

Nyt sitten jatketaan isänpäivän illan viettoa koko perheen kesken. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti