sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ristiäiset

Nyt on juhlat juhlittu ja Mymmeli on saanut nimekseen Lotta Ilona. :)

Aamu alkoi Mymskin osalta kylvyllä, jonka jälkeen iskä nappasi Mymmelin mukaansa lähtiessään kauppaan. Joni kävi siis hakemassa kaupungista vielä pari tavaraa kaupasta, mun tilaamat kukat ja pari vierasta siinä samalla. Mymmeli laitettiin mukaan siksi, että se nukkuu sopivan pituiset päikkärit ollessaan kyydissä ja herää sopivaan aikaan poikien tullessa kotiin. Ja juuri niin tapahtui. :) Mymmeli heräili yhdentoista jälkeen, jonka jälkeen syötiin ja tehtiin oiiiiikein isot kakat. Sitten Mymski ehti vielä käydä naureskelemassa mummin sylissä ennen kuin puettiin kastemekko päälle.


Vähän piti itkeä toimituksen aikana kun pappi puhui hänen mielestään liian pitkästi. ;) Mutta kun pappi vei hänet kylpyyn, kasteli pään, niin johan oli mukavaa ja uni tuli. :) Oikeasti pappi ei puhunut yhtään liikaa ja oli kyllä taas oikein mukava, parhautta että me saatiin juuri hänet. :)


Kasteen jälkeen kummisetä heitti kasteveden ja kyllähän tuo melko korkealle lensi, taitaa tulla pitkä tyttö. ;) Sitten räpsittiin vielä kuvia niin kummien, isovanhempien kuin isoisovanhempienkin kanssa ennen kuin vaihdettiin kuuma kastemekko hieman kevyempään mekkoon.
Loppujuhlat Mymmeli vaihtoi syliä ahkerasti ja nukkui suurimman osan ajasta, aina välillä vilkaisten silmänraosta kenen sylissä tällä kertaa loikoo. Iltakin meni oikein rauhallisesti siihen saakka, kun olisi pitänyt käydä yöunille. Pari tuntia huusi eikä mikään kelvannut. Lopulta puoli kahdelta nukahti, vaikka äiti ja iskä olis halunneet nukahtaa vähän aiemmin...Eno ja Lotta :D

Koirat oli suljettuna makkarissa herkkuluiden kanssa. Mä virittelin oveen rautalankavirityksen, koska Nella osaa avata oven, enkä halunnut että koirat säntää riehumaan juhlavieraiden keskelle. Yllättävän hyvin ne viihtyi, ainoastaan kasteen aikana jompikumpi kolisutti luutaan ovea vasten ja muutaman kerran kuului pientä vinkunaa. Mutta taisi olla raskas päivä koirillekin, nekin oli illalla ihan poikki. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti