keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Seuraava vaatekoko ja väsymys

Eilisiltana meni taas nukahtaminen sinne puoli yhteen. Nyt on sen rokotteen myötä eilen ja toissailtana tullut ihan jäätävät vesikakat... Maanantai-iltana teki kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla tuli läpi Jonin tyynyille... :D Eilen sit olin skarppina ja pidin tytön pystyssä, mutta hoitopöydälle laskettaessa kakat valui selkää pitkin.. Nyt ollaankin sit pesty pyykkiä yötämyöten. Jospa jo tänään alkais tilanne normalisoitua..?

Tänään viimein kävin läpi seuraavan koon vaatteet ja nythän kävi niin, että osa vaatteista on ehkä jopa jo pieniä tai ainakin juuri sopivia tällä hetkellä. Mun on pitänyt jo pidemmän aikaa juuri tämä tilanne välttääkseni käydä vaatteet läpi, mutta enhän mä oo ehtinyt kun edellistä kokoakin on vielä mahtunut päälle. Nyt alkaa olla kaikki 56 cm kokoiset pieniä ja osa 62 cm kokoisista on kyllä jopa pienempiä... Samalla huomasin, että kun väritys on tosiaan aika poikamaista sattuneesta syystä, niin vaikka alunperin ajattelin, ettei se haittaa, niin ei mun kyllä tee mieli pukea Lottaa niihin... Punaiseen on paljon kivempi pukea! Huomasin myös, ettei mulla sit ookkaan seuraavaa kokoa eli 68 cm vaatteita oikeastaan yhtään, vaikka luulin et sinne asti olis vaatetta. Muutama yksittäinen 74 cm kokoinen on, mutta muuten kyllä loppuu vaatteet aika hyvin tuohon 62 kokoiseen. No, nyt pääsee taas sinne kirppikselle pyörimään ja jospa sieltä sitten taas tarttuisikin jotain vaatetta mukaan. :) Vaipoissahan käytetään nyt kokoa 2, mutta alkaa jo sekin olla pieni. Ykköskoon vaippoja jäi jonkin verran käyttämättä ja nyt yritän saada käytettyä kakkoset loppuun. Eli seuraava vaippapaketti joka ostetaan on jo kokoa 3. Kestovaippoja pitäisi myös kokeilla. On pitänyt alusta saakka käyttää osittain kestoja, mutta miksei muka siihenkään ole ollut "aikaa"? Eihän se nyt vie sen enempää aikaa kuin kertakäyttöistenkään käyttö! Nyt täytyy kyllä ottaa itseä niskasta kiinni, varsinkin kun niitä kestovaippoja on jo valmiina tuolla kaapissa, ei edes tarvitse ruveta ostamaan niitä vielä.

Tänään ollaankin oltu Lotan kanssa molemmat väsyneitä... Vaikka pari viime yötä oon saanut nukkua ihan hyvin, niin ei oo vielä riittänyt korvaamaan viime viikon univajetta. Ja mua väsyttäisi ihan hirveesti jo klo 22, mutta sit menee aina yli puolen yön ennen kuin pääsee nukkumaan. Tänäänkään Lotta ei nukkunut vaunuissa kuin tunnin ja sen jälkeen vain pikku pätkiä sylissä. Jälleen on ollut hirmu itkuinen ja kiukkuinen. Nyt nukkuu ensimmäistä edes vähän pidempää pätkää mun sylissä sen aamupäiväisen tunnin jälkeen, nukkunut kohta oikein puoli tuntia! Joni on illan pelissä ja tulee vasta myöhään kotiin, joten toivottavasti ei olis kamalan hankala ilta Lotan kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti