torstai 21. marraskuuta 2013

Hulinaa

Tänään on ollut melkoinen hulinapäivä. Heräsin itse kahdeksalta ja ysin jälkeen kävin herättelemässä Mymmelin, koska pappi oli tulossa juttelemaan lauantaisista ristiäisistä, ja halusin saada Mymskin aamupuuhat suoritettua ennen sitä. Mymmeli jatkoikin pian uniaan vaunuissa ulkona ja me käytiin asiat läpi papin kanssa. Mehän haluttiin ristiäispapiksi sama pappi, joka meidät keväällä vihki ja joka on minun rippipappi ja Jonin armeijapastori, ja onneksi hänet saatiin, hän on nimittäin aivan mahtava! :) Aluksi vaihdettiin kuulumisia ja pappi kyseli synnytyksestä ja vanhemmuudesta. Tämän jälkeen käytiin kasteen kulku läpi ja valittiin virret. Virsiksi meille nyt valikoitui  alkuun "Suojelusenkeli" ja loppuun "Herra, kädelläsi". Oli myös mukava kuulla, että tilanteen niin vaatiessa voidaan kasteen aikana pitää vaikka tauko tai useampikin, eli jos Mymmeli karjuu hyeenan lailla, voidaan käydä hänet rauhoittelemassa ja vaikka syöttämässäkin ja jatkaa toimitusta sitten, kun kaikki taas kuulee papin äänen. :)

Joni pääsi papin kyydissä töihin, mikä helpotti kyllä suuresti, koska mä tarvitsin tänään autoa ja olisi ollut pientä säätöä päästä lähtemään Mymskin kanssa heti papin lähdettyä. Mä ehdin taas vähän vielä siivoillakin ennen kuin Mymmeli heräsi ulkoa ja heti syömisen jälkeen lähdettiin Mymskin kanssa kauppaan. Ristiäisiä varten ostettiin mm. servettejä, kakunkoristeita, leivontatarvikkeita ja luita koirien viihdykkeeksi. Kauppareissun aikana oli alkanut lumisade ja nyt ulkona näyttää tältä:


Kaupan jälkeen ajeltiin kotiin, jossa ruokittiin äiti ja lapsi ja hetikohta meidän pitikin lähteä hakemaan Joni töistä. Nyt Joni on vaihtamassa jotakin liitintä, joka pari päivää sitten ostettiin vessaremonttia varten, mutta joka osoittautui väärän kokoiseksi. Illalla on siis luvassa varmaankin vessanpöntön vaihtoa ja mä yritän jatkaa siivoamista jos Mymmeli vain antaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti