maanantai 18. marraskuuta 2013

Riita..?

Eilisilta jatkui sähköittä ja kun selvisi, että Mymmelin kummitädillä ja -sedälläkään ei ole sähköjä, kutsuttiin heidät meille viettämään iltaa. Ja olipahan hauska ilta! :) Jonin kanssa kahdestaan meillä oli tylsää, ihan naurettavaa että sitä ei yhtäkkiä osaakaan tehdä mitään kun ei ole sähköjä... Porukalla sitten syötiin grilliruokaa ja pelattiin lautapeliä, ja kun sähköt tuli takaisin 20.34, hihkaistiin ilosta. :) Ilman sähköjä oltiin siis hieman reilu 12 tuntia. Mymmeli suhtautui peli-iltaan hieman vaihtelevasti: välillä nukkui ja välillä huusi. Nukkui pätkiä jopa pinnasängyssä! Taisi kuitenkin taas hälinä ja naurunremakka häiritä unta sen verran, ettei kovin sikeästi nukkunut. Loppuiltakin meni onneksi ilman suurempia itkuja, vaikka kolmet kakat pitikin tehdä. Puolen yön aikaan lopulta nukahti. Heräsin neljältä Mymmelin ähinään, muttei halunnut vielä syödä. Mun oli kuitenkin pakko tässä vaiheessa käydä taas pumppaamassa, ja viideltä mymskikin sitten söi. Kasilta uusi tankkaus, jonka jälkeen mä nousin omiin puuhiin ja Mymmeli heräili ysin jälkeen.

Mymmelillä taisi olla tänään riitaa sarvikuonon kanssa... Ensin jutteli normaaliin tapaan iloisesti ja sitten ihan yhtäkkiä alkoi kamala huuto, joka tyyntyi vasta sylissä. Lähdettiin kylpyyn ja sama toistui kylvyn jälkeen... Hmm, hämmentävää. Saivat ilmeisesti kuitenkin sovittua, kun kohta taas juteltiin iloisesti. :D Taisi olla sarvikuono vähän mustasukkainen, kun Mymmeli kaveeraa nykyään myös kirahvin kanssa. ;)


Vähän ennen kymmentä Mymmeliä alkoi väsyttää ja lähdettiin ulos nukkumaan. Siellä nukkuiuvieläkin, eli nyt on nukkunut vähän yli kaksi tuntia! Ihan outoa, kun mä ehdin tehdä omia juttuja. :) Tosin nyt just rupes kuulumaan itku. :D

Jep, kyllä se Mymski tuolloin heräsi eli nukkui ulkona vähän reilu kaksi tuntia. Nyt ollaan tässä välissä jo leikitty, kuunneltu musiikkia, syöty, nukuttu ja luettu kirjaa.


Kohta muuten liikkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti