tiistai 26. marraskuuta 2013

Kirpparipyrähdys ja leikkejä

Eilen illalla luultiin, että Lotta nukahti jo klo 22. Heräsi ja taas luultiin, että nukahti klo 23. Ja taas heräsi! Viimein nukahti puoli yhden aikoihin ja nukkuikin sitten yhtäkyytiä kahdeksaan asti! Kasin jälkeen söi ja hengaili sängyssään vielä tunnin kuitenkaan nukahtamatta.

Kun aamutoimet oli suoritettu ja oltiin molemmat Lotan kanssa syöty, lähdettiin käymään kirppareilla kun Joni jätti mulle auton. Eihän sieltä taaskaan mitään löytynyt, en tiiä miksen enää löydä mitään kivaa... Tällä kertaa ongelmana oli se, että kaikki myynnissä olleet vaatteet oli liian isoja. Tokihan ne jossain vaiheessa olis sopivia, muttei oikein vielä tee mieli ostaa jotain kokoa 80 kun juuri ollaan siirtymässä kokoon 60. Pitäisi muuten käydä läpi, mitä vaatteita meillä nyt on tuota seuraavaa kokoa, että tietää mitä mahdollisesti tarvitsee hankkia.


Kirppisreissun jälkeen tultiin kotiin vähän leikkimään, mutta taas Lotta oli hirmu itkuinen, eikä oikein saanut nukuttua. Yleensä nukkuu siitä kun lähdetään kotoa aika lailla siihen kun tullaan kotiin, jos ei olla liikkeellä paria tuntia pidempään, mutta tänään heräsi reissun aikana useammankin kerran. Panadoli onneksi auttoi selvästi oloa ja lähdettiin hakemaan iskä töistä.


Samalla reissulla käytiin ruokakaupassa ja viemässä kummilusikka kaiverrettavaksi. En ookkaan tainnut täällä kertoa, että ostin Lotan syntymän jälkeen sormuksen, joka vietiin nyt myös nimen varmistuttua kaiverrettavaksi. En uskaltanut sitä aiemmin kaiverruttaa, jos oltaiskin muutettu mieltä nimen suhteen.


Nyt ollaan taas vähän leikitty ja Nella tuo kovasti lelujaan Lotalle. Vähän aikaa ehkä joutuu kuitenkin vielä odottamaan, ennen kuin saa tytöstä leikkikaverin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti