perjantai 8. marraskuuta 2013

Siivous- ja sylipäivä

Kyllähän se huuto eilen sitten taas alkoi, melkein heti kun olin tänne kirjoittanut toiveen, ettei alkaisi... Eilen siis huudettiin klo 17-20 lyhyillä tauoilla, sitten pidettiin tunnin tauko ja yhdeksältä jatkettiin. Kuitenkin väliin mahtui jo hieman pidempiäkin unipätkiä, eli onneksi ei ollut koko ilta yhtä huutoa. Puolenyön aikoihin simahti yöksi.

Tänäänkin on ollut aika itkuinen päivä, mutta onneksi välillä on ollut hyviäkin hetkiä. Tänään vaan ei taaskaan kelpaa mikään muu paikka kuin syli. Nyt jo useana aamuna Mymmeli on viihtynyt sitterissä sen aikaa, että mä oon saanut syötyä, mutta tänään ei. Aamupäivän ekojen unien jälkeen viihtyi hetken sitterissä katsellen, kun mä siivosin. Sitten meni hermot ja laitoin Mymskin manducaan. Sinne nukahti ja sain siivottua ja imuroitua koko talon, ennen kuin Mymmeli heräsi.


Iltapäivällä kiukuteltiin taas. Mymmeli oli väsynyt, muttei malttanut nukahtaa. Niinpä puin ulkovaatteet päälle, otin Mymmelin manducaan ja lähdettiin pihalle katsomaan, josko oltais saatu asennettua jouluvalot.



Valoja ei saatu pihalle, koska ei ollut riittävän pitkää jatkojohtoa, mutta Mymmeli sentään nukahti. Päätin ottaa riskin ja kokeilla, josko Mymski jäisi vaunuihin nukkumaan, mutta eihän se jäänyt kuin hetkeksi.

Tänään muuten taidettiin saada ensimmäinen juttu häissämme leikityn leikin tiimoilta. Me kävimme siis kirkon jälkeen kuvattavana, ja tällä välin kaasot leikittivät vieraita. Musiikin loppuessa vieras, jolle laput jäivät, nosti tehtävän, joita oli jokaiselle kuukaudelle. Häät juhlittiin toukokuussa ja nyt on marraskuu, ei siis kovin hyvin toiminut... (Tosin viime kuussa yksi bestmaneista tunnusti, että hänen piti tuoda koirille luita, mutta ettei hän ollut vielä niitä hankkinut.) Joka tapauksessa, postissa tuli tänään paketti joka sisälsi kaksi suklaalevyä ja paidan ja housut Mymmelille. Epäilen suklaalevyjen olevan häätehtävä, koska lähettäjä kävi häissä kysymässä osoitteemme. Kaasot voivat varmaan kertoa, oliko tämä marraskuun tehtävä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti