sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Lauantai

Lauantaina sattui ja tapahtui. Pe-la yönä mä heräsin yhtäkkiä klo 3. Mymmeli nukkui hiljaa sängyssään ja mä ihmettelin, miksi olin herännyt. En keksinyt syytä, mutten myöskään meinannut saada uudestaan unta. Neljältä Mymski sitten tahtoikin syödä, mutta tämän jälkeen onneksi nukahdin. Heräsin taas itsekseen seitsemän jälkeen ja Mymmeli söi kasilta, jonka jälkeen nousin ylös ja menin suihkuun. Sieltä tullessani Mymmeli oli herännyt ja itki, eikä Joni yllätys yllätys ollut herännyt itkuun. Kävin laittamassa Mymmelille tutin ja lähdin koirien kanssa pihalle, ja taas alkoi huuto joka kuului ulos asti. Ja Joni vaan nukkui... :D

Noustiin ylös ja vähän ajan päästä herätettiin Joni, koska mä lähdin kampaajalle. Kaupungista tarttui mukaan myös neulemekko, pipo ja tumput Mymmelille.


Kun tulin kotiin, oli Mymski tyytyväisen näköisenä sitterissä ja Joni pelasi vieressä pleikkaa. Kun otin Mymmelin syliin, oli Mymmeli kivasti kakannut Jonin huomaamatta ja vaatteet oli selkää myöten kakassa, samoin sitteri. Kun kysyin, miksei Joni ollut vaihtanut vaippaa, vastaus oli: "ei kuulunut pierua" jonka takia ei siis ollut huomannut tapahtumaa. Sanoin, että olisi pitänyt seurata Mymmelin reaktioita, mutta se oli kuulemma nukkunut melkein koko ajan... No, onneksi on pesukone. :)

Tämän jälkeen alkoikin sitten armoton vessaremontti. Ja onneksi ei päätetty tehdä tässä vaiheessa muuta kuin vaihtaa allas ja kaapit, siihenkin meni nimittäin koko päivä. Mä kasasin uudet kaapit ja Joni kavereineen irrotti vanhat. Mymmeli oli taas vähän sylivauva, mutta onneksi mun pikkuveli puolisoineen kävi sylittelemässä. Välillä Mymmeli viihtyi hetken myös leikkimatolla.


Jonin vanhemmat tulivat myös käymään ja laittoivat meidän pihan uuteen uskoon. Mymmelin mummo viihdytti Mymskiä ja pappa auttoi poikia uuden altaan asennuksessa, joka ei sitten mennytkään ihan niin hienosti kuin oltais toivottu. Uudet putket ei käyneet suoraan vanhoihin ja kaupasta piti lähteä hakemaan lisäosia. Tämän jälkeen tuli uusia ongelmia, kun liitos vuoti eikä meillä ollut tarvittavia työkaluja sen kiristämiseen.

Illalla lähdettiin vielä käymään Mymmelin kummien luona, mutta kyläily jäi melko lyhyeksi kellon ollessa jo niin paljon. Mymskin kummitäti oli tehnyt Mymmelille suloisen pipon, kuva siitä tulee kun on päivä ja ehdin sen ottaa. ;)
Meidän piti myös vielä ajaa mun vanhempien kautta, jotta saatiin puuttuvat työkalut. Putkia kiristettiin yötä myöten. Mä yritin nukuttaa Mymmeliä samalla kun vahdin, vuotaako putket Jonin käydessä talon takana vuoroin sulkemassa ja vuoroin avaamassa vedet. Alkoi jo näyttää, ettei tästä selvitä omin voimin ja joudutaan pitämään vedet suljettuna maanantaihin asti, jolloin saataisiin putkimies paikalle. Onneksi kuitenkin lopulta putket pitivät ja saatiin vedet käyttöön. Tämän jälkeen Mymmelikin nukahti ja me päästiin viimein syömään kahdeltatoista...

Heräsin puoli neljältä imettämään Mymmelin, enkä saa taaskaan unta. Miksi?! Väsyttää kyllä, mutta uni ei vaan tuu... :(

Ei muuten ollut suklaat ainakaan marraskuun tehtävä (katso edellinen postaus), koska marraskuu on kuulemma Jonin äidillä. Ja koirien luutkin oli ehkä jo elokuun tai aiemmankin tehtävä. Hämmentävää. :D

Ja pahoittelut muuten mahdollisista kirjoitusvirheistä noin yleensäkin. Mä oon yleensä tosi tarkka oikeinkirjoituksen kanssa, myös pilkut on aina kohdillaan, mutta nyt virheisiin on kaksi syytä (jotka kyllä molemmat johtuvat yhdestä syystä), eli kirjoitan puhelimella, ja iPhonen auto correction muuttaa joskus sanoja ja lauseita ihan oman mielen mukaan. Ja pilkkuja en vaan aina jaksa laittaa, kun pitäisi "vaihtaa" tuota näppäimistöä että ne saa. Olen siis laiska.

Nyt voisin yrittää, josko uni viimein tavoittaisi minutkin. Ei kyllä siltä tunnu, mutta toivossa on hyvä elää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti