sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Shoppailua

Nyt ollaan kotiuduttu Ikean reissulta, joka sujui varsin hyvin. Mymmeli nukkui koko menomatkan, joskin perillä heräsi ja huusi nälkäänsä raivokkaasti. Siinä sitten lykin vaunuja ja kipitin hirmu kyytiä lastenhoitohuoneeseen imettämään. Ikeahan on ihanasti huomioinut lapsiperheet ja lastenhoitohuoneita on useita. Itse tosin päädyin huoneeseen, jossa ei ollutkaan keinutuolia/nojatuolia, mutta sujuihan se imetys niinkin. Vaunutkin päätettiin ottaa mukaan ja hyvinhän nuo mahtui autoon vielä ostosten jälkeenkin. :)


Ikeasta ostettiin siis uusia kalusteita vessaan ja olkkariin uusi matto. Tämän jälkeen mentiin syömään Daddy'siin ja Mymmeli nukkui vaunuissa siihen saakka, kun me saatiin ruuat. Eihän siinä auttanut kuin hotkaista sapuskat naamaan ja juosta taas imettämään, tällä kertaa perhehuoneeseen, jossa oli sohvaryhmät ja pöydät ja kaikki. Yksi miinus tälläkin ostoskeskuksella oli lapsen syöttämistä ajatellen: kaikki lastenhoitohuoneet oli vain toisessa päätä kauppakeskusta ja nälkää karjuvan vauvan kanssa matka tuntui melko pitkältä... Kaiken lisäksi kauppakeskuksessa oli 1-vuotissynttärit, joten sakkia oli ihan riittävästi.


Tämän jälkeen oli tarkoituksena käydä vielä lemmikkieläinliikkeessä ja katselemassa vauvanvaatteita, mutta eläinkaupassa vaunusta alkoi taas kuulua sellainen huuto, että jälleen kerran minä kipitin nyt vauva sylissä ja vaunuja lykkien kauppakeskuksen toiseen päähän imettämään. Samalla puin Mymmelille ulkovaatteet ja lähdettiin ajamaan kotia kohti.

Reissu meni siis ihan mukavasti, vaikka Mymmeli ei antanutkaan ennakkomerkkejä hermojen menemisestä ja nälän heräämisestä. Kotimatkan Mymski taas nukkui kokonaan ja taisi olla melko jännä reissu, kun kotonakin vain söi eikä muuta jaksanut, vaan nyt nukkuu sikeästi sylissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti