sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Touhukas sunnuntai

Mä aloin eilen illalla sängyssä haaveilla saunasta, joten aamulla kävin laittamassa heti ensi töikseni tulen kiukaaseen ja käytiin aamusaunassa. :) Lotta viihtyi taas hyvin suihkun puolella sitterissä. 

Tänään Lotta pukeutui hieman hienommin, koska meille oli tulossa vieraita.


Iskän Lotalle ostama pandakin kaivettiin tuolta pinnasängyn uumenista lelukoppaan ja sitä olikin yllättävän kiva halailla, kun uni alkoi painaa silmiä.


Lotta otti heti aamusta kunnon päikkärit ja sen jälkeen olikin yhtä hymyä. Mä sain leivottua sämpylät ja tehtyä keiton Lotan ollessa Jonin kanssa, eikä kertaakaan koko aikana kuulunut itkua. Ruuan muhiessa mä kävin vielä koirien kanssa nauttimassa upeasta ilmasta metsässä.
Kun tultiin takaisin kotiin, Joni syötti Lottaa melko mielenkiintoisella tyylillä...Lounaalla Lotta maistoi taas pikkiriikkisen porkkanaa, mutta eipä se kyllä uponnut sen paremmin kuin eilenkään. Tänään kokeiltiin taas uutta korviketta. Edellinen toimi jonkin aikaa, mutta nyt on taas pari päivää ollut ilmavaivoja ja kakka vihreää. Onneksi tuosta uudesta ei ole ainakaan tullut maha kipeäksi, toivotaan vielä, että kakkakin taas normalisoituisi. Seuraavaksi pitää sit varmaan hakea apteekista täysin maidotonta korviketta, jos ei tuo uusin sovi, on nimittäin sitten testattu kaikki ruokakaupoista löytyvät korvikkeet.

Ruokailun jälkeen Lotta nukkui taas ihan hyvän pätkän ja unien aikana kaverimme J tuli käymään. Kun Lotta heräsi, hymyili hän ensin J:lle. Kuitenkin hetken päästä alkoi epäilyttävä tuijotus ja Lotta parahti itkuun. Taisi J:n parta olla hieman pelottava... Onneksi maitopurkin lehmä oli taas eksynyt kahvipöytään ja se pelasti tilanteen. :)

Illalla suuntasimme vielä itsekin kyläilemään ja kotiin tultuamme olikin jo aika Lotan iltapuuhien. Nyt siis tavoitellaan unta ja toivon mukaan se pian saavutetaankin. :)

2 kommenttia:

  1. Tuo asento on niin tuttu, mulla on muutama kuva Niilosta kun se suostui vähän maistamaan pullosta maitoa, kunnes tuli stoppi kokonaan, juurikin samaisessa hylje asennossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, itse syötän yleensä vielä sylissä pullosta, joskus ehkä niin että Lotta makaa esim sohvalla, mut tota en oo vielä kokeillut :D

      Poista