sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Viikonloppu

Viikonloppu ollaan oltu kotosalla ihan keskenämme, paitsi tänään käväistiin kaupassa. Käytiin myös Gigantissa katselemassa pesukoneita ja koska sopiva kone ja tarjous osui kohdalle, mä ostin meille uuden pyykinpesukoneen! Nyt on kyllä pienoinen ostokrapula, koska ylimääräistä rahaa ei ihan hirveesti ollut ja nyt sitä ei tosiaan sit oo ennen seuraavaa vanhempainpäivärahaa, joka ei sekään päätä huimaa. Oon kuitenkin haaveillut uudesta pesukoneesta jo pitkään, varsinkin kun tuo vanha on jo jonkin aikaa osoittanut merkkejä hajoamisesta. Ja parempihan se oli ostaa nyt sopivan osuessa kohdalle kuin sitten vanhan hajotessa kiireellä. No, ehkä mä unohdan sen rahan menon kun kone viikon päästä saadaan, olihan se nimittäin aika hieno. ;)

Lotta on ollut eilen ja tänään väsynyt ja kiukkuinen ja nukkunut vain pieniä pätkiä. Yön nukkui kuitenkin hyvin, nukahti klo 24 ja syömään heräsi 5.40 ja 9.40. Hieman ennen yhtätoista sängystä kuikuili oikea hymytyttö.


Meidän viikonloppuun ei tosiaan nyt tämän ihmeempää kuulu. Huomisellekaan ei ole vielä mitään suunnitelmia ja tää on ihan hyvä, Joni nimittäin palaa tiistaina takaisin töihin isyyslomansa jälkeen ja meillä alkaa taas Lotan kanssa kahdenkeskisen arjen opettelu.

2 kommenttia: