lauantai 25. tammikuuta 2014

Lauantai

Tänään oli taas aamusta vauvauinti. Päätin testata tänään uutta taktiikkaa, koska ongelmaksihan on muodostunut se, että uinti alkaa klo 8 ja Lotta herää normaalisti yhdeksältä. On siis väsynyt kun joutuu sen tuonne herättämään. Tänään syötin Lotan seitsemältä herättämättä, eli pullo vaan suuhun ja Lotta söi. En edes nostanut pois sängystä, pulloruokinnan etuja. Nostin nukkuvan Lotan yökkäreissään kaukaloon lämpimään pussiin juuri kun oltiin lähdössä, eikä Lotta muuta kuin raotti hieman silmiä. Heräsi kunnolla siis vasta hallilla. Altaassa Lotta tällä kertaa jopa hieman hymyili, mutta kyllä se väsymys taas vei voiton ja pian alkoi harmittaa. Tällä kertaa ohjaajat meinasivat, että lasketaan vettä Lotan päähän, mutta koska Lotta oli niin kovin väsynyt, päätettiin homma siirtää myöhemmäksi. Jälkeen pulikoitiin noin 15 minuuttia.


Lotta laittoi tänään päällensä eilen ostetun mekon. Mikä ihana prinsessa! Päivällä käytiin kaupungissa asioilla, mm. hakemassa koirille ruokaa. Päädyttiin lopulta myös keskustaan syömään. Lotta pöräytti kakat vaippaan ja minä lähdin niitä vaihtamaan. Jo mennessä huomasin, että nyt tuli vaatteista läpi. Oltiin sitten syömässä varmaan kaupungin ainoassa paikassa, missä ei ollut minkäänlaista lastenhoitohuonetta, eli vaipanvaihto oli tehtävä tavallisessa vessassa. Kakkaa olikin sitten valunut mukavasti koko toisen jalan pituudelta. Aloin kaivamaan vaihtovaatteita laukusta, mutta eihän siellä mitään ollut! Mulla on aina Lotalle mukana varavaatteet, mutta koskaan niitä ei vielä ole tarvittu. Tänään ne oli jäänyt uintikassiin, ja nythän niitä olis sitten tietysti tarvittu. No, kaikeksi onneksi ainoastaan sukkahousut oli likaiset,  bodyn haaroissakin oli ihan vähän, mutta sain putsattua sen. Vein Lotan Jonille siis ilman housuja ja lähdin itse lähimpään vaatekauppaan ostamaan Lotalle uudet sukkahousut. Ehdinpäs takaisin ennen ruokia! Lotta ei ollut tapahtuneesta moksiskaan, vaan kujersi isoon ääneen tarinoitaan.


Uudet hienot sukkikset!


Käytiin vielä Prismassa ja sieltä Joni teki heräteostoksena Lotalle poistuvissa tuotteissa olleen pehmopossun.

Herättyään Lotta hipelsi possua, eikä meinannut kassalla päästää irti. :D

Hain muuten kaupunkireissulla myös fb-kirppikseltä ostamani puhuvan koiran. Lotta tykkää siitä ihan älyttömästi!



Annoin Lotalle taas äsken päärynäsosetta ja vaikka ilme oli melko epäileväinen, aukesi suu ammolleen uudestaan ja uudestaan ja sose maistui. En tiedä miten paljon olisi syönyt, mutten uskaltanut muutamaa lusikkaa enempää vielä antaa, ettei tulisi masu kipeäksi. Huomenna toivottavasti ehdin tekemään niitä porkkana- ja bataattisoseita, niin päästään totuttelemaan niihinkin.

2 kommenttia:

  1. Moikka! sulla on kyllä mahtava blogi! eksyin tänne ihan sattumalta. Sulla on myös lähes saman ikäinen pikkuinen, kun mulla! Meillä poika on syntynyt 11.9 :)
    Liityn lukijaksi. Käy toki kurkkaamassa meidänkin juttuja!
    http://daninmatkassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, kiitos :)

      Täytyypä tulla vastavierailulle :)

      Poista