maanantai 13. tammikuuta 2014

Vatsatauti..?

Heräsin aamulla tunteeseen, että sänky ja minä pyöritään hurjasti. Piti ihan tarrata sängyn reunoista kiinni, että pyöriminen loppui. Saman tien alkoikin kaamea oksetus ja lähdin kiireellä vessaan. Oksennusta ei onneksi tullut, mutta olo oli muuten ihan kamala: pyörrytti ja oksetti. Ja totta kai Lotta heräsi huutamaan kun mä vielä yritin koota itseäni. Ei muuta kuin syöttämään Lotta, ja toivomaan, että nukahtaa vielä hetkeksi niinkuin normaalisti. Lotta kuitenkin ehti herätä kunnolla odottaessaan ruokaa, joten eihän se enää nukahtanut. Niinpä noustiin ylös ja mä yritin miettiä, miten selviän päivän Lotan kanssa kahdestaan, jos olo ei parane. Onneksi Lotta oli aamun taas hyvällä tuulella ja viihtyi lattialla itsekseen. Mä en pystynyt syömään mitään, mutta teetä hörpin. Kun Lotta nukahti ensimmäisille unilleen (ja nukkui muuten reilun tunnin, oisko johtunut aikaisesta heräämisestä) mä pääsin kunnolla sohvalle peiton alle ja olo alkoi viimein hieman helpottaa. Vieläkään ei kyllä oo mitkään maailman parhaat fiilikset, muttei sentään ihan koko aikaa okseta ja pyörrytä. En oo muuten ikinä ennen herännyt tuollaiseen tunteeseen ja se oli kyllä aika kamalaa! Onneksi olo nyt kuitenkin helpotti, koska Lotta ei olekaan loppupäivänä viihtynyt kuin hetkiä itsekseen. Ja tuntuu, että nukahtaminen myös päivällä on taas vaikeutunut, jossain vaiheessa se sujui mun mielestä jo ihan hyvin. Toivottavasti Lotta ei saa tätä tautia, ja toivottavasti mullakin meni jo ohi.

Lotta on muuten alkanut puhumaan suu kiinni. Se on huvittavan näköistä ja kuuloista. :D En tiedä, opetteleeko se päristelemään vai mikä on homman nimi, mutta suu kiinni juttelee hirveitä sepustuksia. Ja nyt on opittu nauramaan ääneen. Ei joka kerta, mutta silloin tällöin. Ja sehän sitten naurattaa Lottaa vielä enemmän, kun kuulee oman äänen nauraessa. Hassu. :)

Liikkuminenkin etenee koko ajan. Tänäänkin jätin Lotan keskelle tuota peittoa ja kun hetken päästä menin katsomaan, oli Lotta hinannut itsensä ihmettelemään lelulaatikkoa.




Ja taas täytyisi käydä vaatteet läpi. Tuokin 60 cm body, joka Lotalla on tänään päällä, alkaa olla pieni. Jos nyt yrittäisi tsempata tän asian suhteen, ettei taas ehdi mennä vaatteita pieniksi seuraavasta koosta, ennen kuin siihen kokonaan siirrytään... Nyt mulla onkin 68 cm bodeja niin paljon kaikkia ihania, että en tiiä miten ehditään kaikkia kivoja pitää. :D tähän asti nimittäin on ollut vaan muutama suosikki/koko, mut nyt niitä on paljon. Ehkä me aletaan vaihtaan vaatteita monta kertaa päivässä. ;) No jos ei nyt kuitenkaan. Täytyy alkaa käydä ihmisten ilmoilla useammin, koska silloin on aina kiva laittaa jotain "vähän hienompaa" päälle. :)

Nyt me otetaan päikkärit. :)


2 kommenttia:

  1. Jep, meillä oli myös tuollainen hyminä kausi. :) Äitiä nauratti kauheasti, kun poika suu tiukkana viivana mukamas höpisee kauheasti.. :D Toivottavasti vatsatauti meni ohi eikä tartu. Se on kyllä niin inhottava tauti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin huvittavaa, kun suu kiinni pölisee :D tänään taas hirveet höpinät tullut

      Poista