tiistai 28. tammikuuta 2014

Kotipäivä

Lotta nukahti eilen illalla klo 21 ja heräsi vielä tunnin päästä syömään. Nukahti kuitenkin pian uudestaan ja seuraavan kerran heräsi vasta klo 5! Sitten vielä klo 7 ja ysiltä herättiin.Tänään tein taas vähän soseita pakkaseen. Peruna-porkkanaa jätin maisteluannoksen jääkaappiin, mutta bataatti meni kaikki pakkaseen. Maisteltiin jo peruna-porkkanaa ja se maistuikin paremmin kuin pelkkä porkkana.


Kävin eilen hakemassa fb-kirppikseltä ostamani Baby Björnin rintarepun ja tänään testattiin sitä. Vähän arvoin, viitsinkö ostaa toista rintareppua, kun meillä kuitenkin on jo Manduca. Lotta ei kuitenkaan tällä hetkellä viihdy manducassa, koska siinä voi kantaa vain kasvot kantajaan päin. Fb-kirppikseltä sitten löytyi BB:n rintareppu edullisesti, joten kävin hakemassa sen kotiin. Ja kyllä kannatti! Koska siinä voi kantaa lasta kasvot menosuuntaan, viihtyy Lottakin siinä. Tämä on suuri apu, kun on taas menossa joku vaihe, eikä Lotta viihdy kauaa lattialla. Saan mäkin vähän jotain tehtyä, kun saa kädet vapaaksi. Innostuin sitten tekemään kyykkyjä tuo reilu 7 kiloinen paino kyydissä ja kyllä nyt reidet kiittää! :D Täytyy ehkä ottaa tuosta jokapäiväinen harrastus. ;)


Testattiin uutta reppua myös ulkona postinhakureissun verran ja hyvin toimi.


Päivät menee nykyään ihan hirveen nopeasti. Jotenkin olin tottunut siihen, että Lotta nukkuu ensimmäiset unet noin tunnin päästä heräämisestä ja sitten touhutaan pari tuntia ja nukutaan taas. Monesti myös ajoitin esim. kauppaan lähdön toisten unien aikaan. Nyt kuitenkin Lotta valvoo kolmisen tuntia ennen ensimmäisiä päikkyjä ja silloin ollaan menossa jo puolessa päivässä. Ehkä mä kohta opin tän uuden rytmin ja sit se vaihtuu taas... :D Kiva vaan, että menee päivät nopsaan, koska Joni lähtee töihin aamulla klo 6 ja tulee kotiin joskus 19-20, niin ei ehdi niin kovasti ikävöimään, kun tuntuu, että aika juoksee.

Tylsäähän täällä on kuitenkin olla monta päivää putkeen vaan kotona, joten huomenna voisin lähtee käymään jossain. Vielä arvon ihan vaan ruokakaupassa käynnin ja kaupungin välillä, saa nähdä kumpaan päädyn. :)

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Aina silloin tällöin oon kurkannut teidän kuulumisia, hyvin tuntuisi pyyhkivän :)
  Nyt luin sun kantamista sivuavat postaukset, ihana kuulla että kantaminen ottaa tuulta teillä alleen, se vaan on niin kätevää ja kivaa! Muistuttelen täältä takavasemmalta kuitenkin, että manducalla voi kantaa selässä tai lonkalla, näin vauva näkee eteenpäinkin. http://www.kantoliinayhdistys.fi/ löytyy valtavasti tietoa kantamisesta ja sen ergonomiasta, sittenkin kun vauva painaa 10 tai 15 kiloa :)

  T. Miehesi serkkujen mamma etelästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyypä kyllä perehtyä tarkemmin noihin, nyt oon ollut vaan niin laiska etten oo jaksanut opetella kaikkia tapoja. :D ja on kyllä kiva, että Lotta viihtyy kyydissä, helpottaa kyllä kummasti arkea. :)

   Poista