maanantai 27. tammikuuta 2014

Pikku prinsessa

Sunnuntai vietettiin lähinnä kotona hölläillen. Käytiin tosin vähän luistelemassakin. Kun lähdettiin, Lotta oli nukkunut ulkona jo pari tuntia ja alkoi jo hieman heräillä, joten epäilin, että tyttö herää viimeistään kun kiekot paukkuu kaukalon seinään. Otin kuitenkin omatkin luistimet mukaan ja pääsinpäs minäkin pitkästä aikaa jäälle! Lotta nukkui makeasti kentän laidalla, eikä uudenlaiset äänet häirinneet unta lainkaan. Unet jatkui vielä kotonakin ja pitkästä aikaa Lotta nukkui reilut kolme tuntia.


Meillä käväisi kylässä myös Jonin entinen koulukaveri vaimoineen ja heillä oli myös kaksi kuukautinen poika. Lattialla Lotta kääntyi pikkumiehen suuntaan ja silitti päätä. :D Mutta olipahan meteliä, kun molemmat vauvat huusi väsymystään suoraa kurkkua... Hauskaa kuitenkin huomata, kuinka Lottakin on jo kiinnostunut toisista vauvoista.

Tänään Lotta pukeutui taas prinsessamekkoon (ja mä kun ajattelin, etten pue lastani mihinkään prinsessaunelmiin...), koska käytiin kylässä Lotan kummitäti A:n luona. Heti aluksi Lotta parkaisi vierastusitkunsa, mutta sen jälkeen jo hymyiltiin. Lattialla Lotta esitteli heti, kuinka hienosti osaa kääntyä selältä mahalleen ja ensimmäistä kertaa Lotta työnsi itseään jaloilla eteenpäin! No, liikkui ehkä sentin, mutta eteenpäin sekin. :D
Tuli nyt vähän tynkäpostaus, mutta ollaan oltu tylsiä eikä oo puuhattu mitään ihmeitä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas! :) Tyttökuume alkaa koputtelemaan pahasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lotta poseerasikin tänään oikein hienosti :) joo kyllähän nää prinsessat on niin syötävän suloisia, enkä mäkään nyt sit voi vastustaa kiusausta pukea toista tuollaisiin ihanuuksiin, kun on niin mahdottoman söpö!

      Poista