lauantai 11. tammikuuta 2014

Ensimmäinen uintikerta

Eilinen hurahti niin nopsaan, etten ehtinyt edes tänne kirjoittamaan. :D

Aamulla mä käväisin kaupungissa ja Lotta jäi isän kanssa kotiin. Oli kuulemma nukkunut koko ajan ja heräsi sopivasti huutamaan juuri kun mä tulin kotiin. Nice! Lotta oli kunnon kiukkupylly sitten loppupäivän, ei oikein malttanut kunnon unia nukkua. Paitsi iskän sylissä keinutuolissa uni maistui. :)


Iltapäivällä sitten saapui äidin uusi leikkikalu, nimittäin se pyykinpesukone! Sitä asentaessa meni iltapäivä. Lotta toimi tietenkin työnjohtajana.



Viideltä oli vauvauinti-info, joten pesukoneen asennus piti jättää kesken ja lähteä uimahallille. Ajattelin, että Lotta saisi samalla nukuttua kunnon unet, mutta neitihän on jo niin iso, että tottakai pitää olla hereillä kun jotakin tapahtuu! Nukkui toki matkat, mutta uimahallilla ihmetteli muita vauvoja ja jutteli kovasti, ja ruokakaupassakin tuijotteli ympärilleen. Hassua, kun ehti jo tottua siihen, että Lotta nukkuu kaikki kauppareissut yms, mutta eipä nuku enää! :D



Nukkumisesta puheenollen, ei meillä enää nukahdeta yhdeksältä, eikä varsinkaan itsekseen. Eilenkin meni lähemmäs puoli yhtä ja se vaati jälleen kunnon hyssyttelyt ja kanniskelut. Mutta ehkä meillä on vielä toivoa ja nyt noiden parin hyvän illan perusteella tiedetään ainakin, että on mahdollista, että Lotta joskus nukahtaa ajoissa ja itsekseen.

Tänään sitten herättiinkin aikaisin, vauvauinti nimittäin alkoi klo 8.30. Vähän jännitin, miten Lotta jaksaa herätä, koska aiemmin tosiaan nukkunut yhteentoista asti ja nyt onneksi muutamana viime päivänä herännyt jo yhdeksältä. Herättelin Lotan puoli kahdeksan aikoihin ja ihan hyvin heräsi ja hymyili tuttuun tapaan. Ehtihän tuo sitten vielä hetken nukkua autossa ja hallilla oli kyllä ihan pirtsakkana katselemassa, mihin oltiinkaan tultu. Lotta oli tosi reippaana suihkussa ja naureskellen katseli ympärilleen kaukalossa pyyhkeen sisältä, kun odotettiin, että päästään altaaseen. Altaassakin tykkäsi olla, vähän ihmetteli, miten äiti ja isäkin mahtuu mukaan kylpyammeeseen! Myös ankka uiskenteli Lotan ympärillä ja sitä olikin hauska seurata. :) Uintikerta kestää aina puoli tuntia, mutta vartin päästä Lotta oli niin väsynyt, että vain itki. Lähdettiin sitten jo suihkuun ja pukemaan. Lotta oli kuitenkin niin väsynyt, ettei oikein missään muualla ollut hyvä kuin sylissä, joten siinäpä oli taas taiteilua, että sain sekä itseni että Lotan puettua. Lopulta Lotta kuitenkin malttoi olla hetkisen kaukalossa, kunhan minä pysyin riittävän lähellä. Lotta nukahti samantien, kun sain ulkovaatteet päälle ja nukkuikin sikeästi kotiin asti. Käytiin kotimatkalla vielä hakemassa pari täydennystä kaupasta, jossa minä olin ennen töissä ja vaikka vanhat työkaverit kävivät Lottaa ihastelemassa, ei neiti edes raottanut silmiään. Heti kotona Lotta kuitenkin heräsi ja nyt on kunnon tohina päällä. Arvelin, että olis ollut niin jännä reissu, että saatais vielä kunnon päikkärit, mutta saapa nyt nähdä. Toistaiseksi ainakaan ei ole väsymyksestä tietoakaan. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti