perjantai 3. tammikuuta 2014

Kaupungilla

Tänään Lotta heräsi "jo" 9.30 huhuilemaan äitiä sängystään. Noustiin tekemään aamutoimet ja hetken päästä Lotta nukahtikin pienten silitysten saattelemana sitteriin. Äiti oli tyytyväinen, koska oltiin lähdössä kaupunkiin ja munkin piti laittautua. :)


Kun Lotta heräsi, syötin hänet ja sitten jo lähdettiin. Meillä oli nimittäin aika pankkiin perustamaan Lotalle rahastoa. Lotta nukkui vaunuissa melkein koko pankkivisiitin ajan ja rahasto tuli perustettua. Myös ensimmäinen talletus tehtiin jo. :)

Vaikka kaupungilla joka paikassa on menossa alennusmyynnit, ei meillä tällä kertaa tarttunut matkaan kuin kuolalappu. Ehki siksikin, ettei käyty kuin yhdessä kaupassa. :D


Kangaskaupassa kävin ostamassa kangasta sitä pinnasängyn reunapehmustetta varten. Askeleeni kulkivat suoraan tämän kankaan luo ja vaikka katselin muitakin kankaita, oli tämä suosikki. Myös Joni tykkäsi siitä, joten sitä ostettiin. Mukaan lähti myös levyvanua, kanttinauhaa ja lankaa.


Kaupunkireissun päätteeksi käytiin vielä syömässä. Lotta nukkui alkuajan ja heräsi sitten nälkäisenä. Kävin imettämässä Lotan, jonka jälkeen Lotta ihmetteli maailmaa vuoroin Jonin ja vuoroin minun sylistä.


Kun lähdettiin syömästä, Lotta oli kovin pirteänä ja tuijotteli vaunujen kyydistä, mihin häntä tällä kertaa kärrätään. Autolle päästessä uni oli kuitenkin vienyt voiton.


Kotimatkalla käytiin vielä ruokakaupassa. Siellä Lotta taas heräsi ja tuijotteli kaupan lamppuja. 


Ostettiin Lotalle uimapuku viikon päästä alkavaa vauvauintia varten. Arvoin kokojen 60 ja 70 välillä, mutta pienempi olisi varmasti jäänyt pian pieneksi, joten otin isomman. Toivottavasti nuo lahkeet kuitenkin tulee riittävän kireälle, se nimittäin oli vaatimuksena järjestäjän puolesta. Kai niitä jotenkin saa tiukennettua jos kovin lörpöttävät.


Kotona kuolalappu pääsi heti testiin ja olipas se hyvä hankinta! Nyt pysyy paidat kuivana, lappu on nimittäin noin tunnin käytön jälkeen jo aivan märkä. :D

Lotta ymmärsi heti idean: lapulla pidetään naama kuivana. ;)



Nyt mä rupeen taiteilemaan sitä reunapehmustetta, saa nähdä vieläkö osaan ommella... Lotta on hyvässä hoidossa Nellan valvovan silmän alla. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti