keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hauskaa vappua!

Alkuun taas hieman kuulumisia. :)

Nyt on kaikki työhön liittyvät asiat hoidettu: uusi verokortti tilattu, kotihoidontukihakemus Kelalle täytetty ja hoitopaikkahakemus peruutettu. Sen suhteen saa siis ainakin hetkeksi huokaista helpotuksesta.

Eilen käytiin muskarissa ja tällä kertaa saatiin hieman leikkiä ilmapalloilla. Lotta oli aivan hurmiossa, kun alkulaulu alkoi ja vetäjä soitti kitaraa. Lotta istui lattialla mun edessä ja jalat alkoi potkia vimmatusti ja pääkin oikein tärisi innostuksesta. Höpsö pieni! Tällä kertaa Lotta pääsikin soittamaan marakassin lisäksi myös kapuloita ja triangelia. Tässä hieman kuvia ilmapalloleikeistä. :)


Illalla käytiin vielä oman kylän vauvapiirissä ja Lotta viihtyi tosi hyvin, mönki menemään minkä ehti ja yleensä tietenkin kohti pistorasioita...

Eilen Lotta oli muskaria ja vauvapiiriä lukuunottamatta kunnon sylitakiainen. Lottahan viihtyy normaalisti oikein hyvin lattialla, mutta eilen huuto alkoi saman tien lattialle laskettaessa. Välillä sain huomion kiinnitettyä hetkeksi leluun, mutta kohta oli päästävä syliin. Myös kaikki pienimmätkin päänkopsautukset aiheuttivat maailmanlopun huudon, vaikkei neiti normaalisti ole moksiskaan.  Onkohan tämä nyt taas jokin uusi vaihe? Vai johtuisiko kenties siitä, että Joni meni maanantaina viiden viikon lomailun jälkeen taas töihin? Itse veikkaan jälkimmäistä, koska tämä päivä on jo ollut paljon parempi. Edelleen syliä kaivataan jonkin verran normaalia enemmän, mutta lattiallakin viihdytään ihan hyväkin aikoja.

Nella-koira on taas tänään osoittanut mieltään oikein urakalla, joten Lotta jäi isin hoiviin kun minä lähdin koirien kanssa kunnon metsälenkille. Mentiinkin ihan uusia reittejä, seikkailtiin metsissä ja hakkuuaukeilla.Illalla meille tulee muutama ystävä viettämään vappua grillailun merkeissä. Niinpä aamu menikin siivotessa ja uusintakierroshan se oli imurin kanssa tehtävä, kun oltiin lenkiltä kotiuduttu ja koirat karistaneet hiekat turkistaan pitkin lattioita. Nyt saadaan kuitenkin jo höllätä loppuilta ja nauttia. :)

Hauskaa vappua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! :)

4 kommenttia: