keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Lotan huone

Mä en ookkaan tainnut esitellä Lotan huonetta muuta kuin silloin, kun sitä remontoitiin. Jossain kuvissa varmaan on vilahdellut osia siitä, erityisesti nuo seinällä seikkailevat eläimet, jotka on Lotan suosikkeja. Nyt olisi kuitenkin tarjolla vilkaisu huoneeseen kokonaisuutena.

Ovelta päin huone näyttää tältä:


Lotan vaunuja säilytetään myös tuolla huoneessa. Tilaa olis säilyttää niitä vaikka eteisen käytävällä ja se oliskin paljon kätevämpää, siinä vaan on kaksi muttaa: Nuppu ja Ninni. Nuppu nukkuis vaunuissa aina ja jostain suuttuneena todennäköisesti pissaisi niihin. Ninni taas repisi koko höskät millin palasiksi. Joten säilytetään oven takana.

Vasta viime viikolla laitettiin tuonne seinälle tuo hylly ja nuo taulut. Tuli heti jotenkin kodikkaamman tuntuinen huone!


Ikkunan edessä oleva nojatuoli saatiin mun isoveljeltä, kun se jäi heille ylimääräiseksi. Ajoitus ei olisi voinut olla parempi ja tuolissa on mm. imetetty monet kerrat. Nyt sen on kyllä vallanneet pehmolelut... :D


Tässä kuva oven oikeanpuoleisesta seinästä. Tuo kaappi vie melkein koko seinän ja kaapin vieressä on laatikko, johon oon kerännyt pieneksi jääneitä vaatteita sekä meidän uimakassi. Nyt vasta alkaa olla tuo laatikko täynnä, sinne meni koot 50-68 sisältäen kaikki sisä- ja ulkovaatteet.


Ovenkahvoissa roikkuu käytössä olevat takit ja haalarit, sekä molemmat rintareput. Ulkovaatteita ei varmaan normaalisti oo käytössä samaan aikaan niin paljoo kun nyt, mutta kun joka toinen päivä on pakkasta ja joka toinen päivä paistaa aurinko, niin tarvitaan useammanlaisia varusteita.

Sitten kuva ikkunan luota ovelle päin. Siirsin nyt muutaman eläimen seikkailemaan tuolta korkeuksista lattiantasalle ja Lotta oli asiasta riemuissaan! Samalla siirsin tuossa oven vieressä olleet itkuhälyttimien laturit vaatekomeron viereen, koska Lotasta ne oli kaikista kivoimmat lelut... Vielä pitäis löytää noihin pistorasioihin ne suojat. Sain niitä viime käynnillä äidiltä, mutten enää muista, mihin laitoin ne...





Tässä vielä Lotan lamppu. Tää on siis mun pikkuveljen vanha huone ja hänen vanha lamppunsa, josta mä olin lapsena NIIN kateellinen! :D No onhan se hieno, eikö olekin? ;)


Lotan huonetta käytetään tällä hetkellä siis pääasiassa vaipan- ja vaatteidenvaihtoon, sekä tavaroiden (kuten rattaiden) säilytykseen. Toisinaan Lotta leikkii tuolla lattialla, kun mä esim. käyn läpi vaatteita ja siksi yritin tehdä huoneesta vähän parempaa siihen tarkoitukseen. Yleensä Lotta kuitenkin leikkii olohuoneessa ja suurin osa leluistakin on siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti