sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Mummilassa

Viime yöksi vaihdettiin Jonin kanssa sängyssä puolia: Joni nukkui pinnasängyn vierellä ja minä toisella puolella. Joni hoiti yöheräilyt, joita myös viime yönä oli paljon... Vaikka minäkin tietenkin heräsin joka kerta ja nukahdin vasta kun Jonikin kömpi takaisin sänkyyn, sain levättyä huomattavasti paremmin, kun ei tarvinnut nousta ylös.

Aamulla mä odottelin virpojia, mutta niitä ei tullutkaan! Yleensä ollaan lähdetty pois virpojien tieltä, mutta tuolla meidän kaapissa on lymyillyt jo vuoden Jonin polttarireissultaan laivalta tuotuja tikkareita, joista halusin päästä eroon. Niin että olisko hei kannattanut käydä meillä virpomassa!?! Puolilta päivin mentiin käymään mun vanhemmilla ja otin vielä tikkarit mukaan, että jos matkalla näkyy pikkunoitia tai jos vanhemmilleni eksyy virpojia, niin annan tikkarit heille. Eipä näkynyt. :( Onneksi tikkarit kelpasivat pikkuveljelleni ja isälleni, joten loppu hyvin, kaikki hyvin. :)

Lotta oli mummilassa kummissaan, kun näki lattialla toisenkin vauvan! Ryömi hirmuista kyytiä ihmettelemään toista pikkuista, otti kädestä kiinni ja silitti. Niin suloinen! <3

Uni maittoikin tuon touhun jälkeen hyvin.


Käväistiin myös mun vanhempien tuttujen luona hakemassa lamppuja meidän autotalliin. Sieltä Lotta sai elämänsä ensimmäisen pääsiäismunan. :) Eihän Lotta sitä tietenkään syödä voi, mutta hauska muistohan se on. :)

Kotimatkalla poikettiin pikaisesti kaupassa mun vanhassa työpaikassa ja Lotta istui ensimmäistä kertaa kärryjen kyydissä. Hienosti oli ja piti kiinni. Jalat oli taas jännät, kun ne heilui niin vimmatusti. ;)


Ps. Ei voitettu lotossa Lotan arpomilla numeroilla...

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hih, se oli kyllä hauskaa seurattavaa, kun toinen ihan tohkeissaan juttelee peilivauvalle. :D

      Poista
  2. Aivan ihania peilikuvia :D Ei Niilo koskaan ollut noin kiinnostunut omasta kuvastaan. Paitsi nyt on, kokoajan pitäisi katsoa ja ihastella varovasti kehyksessä olevaa kuvaa ja osoitella omaa naamaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahhahhaa, ihana Niilo. :D On nuo pienet vaan hassuja. :)

      Poista
  3. Söpöjä kuvia. :)
    Meilläkin pikku S ihailee itseänsä peilistä. :)

    Ei käynyt virpojia meilläkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin on virpojat kaikonneet?! No, ei mua oikeesti haittaa vaikkei niitä käy, nyt vaan olis ollut niitä tikkareita. :D

      Ihania peilaajia meillä täällä. :)

      Poista
  4. Niin ihastuttavia peilikuvia! <3 Meilläkin ihan lemppari juttu on peili! Senkun näkee niin häviää kaikki murheet.
    Meille oli just tulossa virpojat, mutta kerettiin lähtee. Eipä meillä hirveesti ois ollutkaan täällä mitään, kun muistin vasta aamulla että on se päivä, kun pikku noidat tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itku loppuu yleensä lyhyeen, kun menee peilin eteen. Uus juttu oli nyt tuo lattiaan asti oleva peili ja se vasta hauska olikin! :D

      Poista
  5. Ihana Lotta tuijottelemassa peilikuvaansa! :) Meillä myös tuijoteltiin itseä peilistä jossain vaiheessa. Ja meilläkään ei käynyt virpojia! :D Ei mikään ihme. Mutta olin varautunut kuitenkin, jos joku olisi tännekin eksynyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä kaikki virpojat on olleet? Kyllä me pyöräiltiin läpi koko kylä, oli sää mikä tahansa! ;)

      Tuo oli kyllä niin hauskaa, kun toinen ihasteli itseään peilistä niin kovin tohkeissaan. <3

      Poista