maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kotiäidin kalenteri

Vielä viime vuoden puolella en olisi uskonut, että mun kalenteri on täynnä merkintöjä. :D Silloin ainoat merkinnät taisi olla neuvolakäyntejä, nythän tuolla on melkein joka päivälle jotakin ja lisäksi vielä ystävien tapaamiset. Mutta en valita, kiva vaan kun on menoa ja meininkiä! Sitä paitsi, tässä huhtikuun lopussa ja viimeistään toukokuun aikana nuo meidän harrastukset yksi toisensa jälkeen loppuu. Kesällä sitten taas höllätään ja toivottavasti nautitaan auringosta. :)


Tiistaisin meillä on muskari klo 15.15-15.45. Ainakin viime kerran perusteella Lotta tykkää musisoinnista hurjasti! Minähän soitan itse viulua, vaikkakaan nyt pariin vuoteen en ole juurikaan soitellut. :/ Aikoinaan aina ajattelin, että kun olen raskaana, soitan paljon, jotta lapsesta tulee musikaalinen. No, raskausaikana en soittanut kertaakaan, enkä itse asiassa ole soittanut Lotan synnyttyäkään. Siksi musta onkin erityisen kiva, että päästiin tuonne muskariin, niin Lotta pääsee tutustumaan musiikkiin edes jollakin tavoin. Muskarista kun tullaan kotiin, meillä ei ole kuin puolisen tuntia aikaa, kun riennetään siihen meidän itse perustamaan vauvapiiriin tänne pikkukylälle. Vauvapiiri on klo 17-19. Näitä molempia ei ole kuitenkaan enää kuin kolme kertaa, kun muskari sitten loppuu ja voidaan keskittyä pelkästään vauvapiiriin.

Keskiviikkona mulla ja Ninnillä on agility klo 17.30-18.30. Tällä välin Jonilla ja Lotalla on isä-tytär-aikaa, niinkuin Joni aina sanoo. :)

Torstaina klo 10-11.30 Lotta ja minä ollaan isolla kylällä vauvapiirissä. Tuo usein venähtää puoleen päivään asti, kun jutellaan muiden äitien kanssa. 

Lauantaina vauvauinti kaupungissa klo 8-8.30. Myös uimisesta Lotta on alkanut tykätä, vaikkakin tuntuu, että uinti on aina jotenkin huonoon aikaan ja Lotta on väsynyt. Mutta ollaanhan me nyt oltu kuitenkin altaassa alkuaikoja pidempään ja pääasiahan on se, että Lotta nauttii, kesti uiminen sitten 5 minuuttia tai puoli tuntia.

Melko täysi on siis viikko. Tykkään tuosta kuitenkin enemmän kuin siitä, ettei vielä keskiviikkoon mennessä oltu käyty missään, koska torstaina oli ensimmäinen sovittu meno. Kyllä muuten alkuvuodesta aina odotti torstaita ja vauvapiiriä, se oli viikon kohokohta! Jotenkin sitä täältä korvesta ei edes viitsinyt erikseen lähteä käymään kaupassa, jos ei ollut pakko, vaan yhdisti sen muihin menoihin, kuten tuohon torstain vauvapiiriin. Tai pyysi Jonia tuomaan töistä tullessaan. :) Kun on ohjelmaa, tulee myös pidettyä itsestä parempaa huolta, koska mä en todellakaan kotona ollessani tee itselleni mitään, tuskin harjaan edes hiuksia. Tavoitteena olisi vielä löytää joku vaunuttelukaveri tästä meidän kylältä, koska yhdessä on vaan niin paljon mukavampi lenkkeillä. Ehkäpä kesällä mun kalenteri täyttyykin sitten lenkkeilytreffeistä... ;)

Huhtikuussa poikkeuksen menoihin tuo pääsiäinen, kun muskaria, vauvapiiriä ja vauvauintia ei pääsiäisviikolla ole. Toisaalta, pääsiäisenä olisi tarkoitus nähdä ystäviä pitkästä aikaa, joten ei mene ihan löhöilyksi sekään viikko. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että teillä on paljon kivaa tekemistä! :)

    Ja tuo teidän vauvapiiri on kyllä loistojuttu, ihailtavaa toimintaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä mukavaa, kun vaihteeksi on ohjelmaakin, eikä aina tarvitse tuijotella kotona seiniä. :)

      Poista
  2. Mukavalta kuulostaa teidän viikot! Meilläkin on pakko olla aina jotain ohjelmaa viikoissa, muuten Lilianista tulee ihan mökkihöperö ja niin tästä mammastakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä heti huomaa sit jos on useamman päivän putkeen kotona, että alkaa jo höpertää. :D Hyvä siis olla joka viikko edes jotain, vaikkei nyt noin paljon kaikkea aina olisikaan. :)

      Poista