tiistai 1. huhtikuuta 2014

Säpinää

Tänään meillä oli hidas aamu. Lotta hihkui sängystä vasta 8.30 (eli talviaikaan siis ihan normi 7.30) ja nostin tytön meidän sänkyyn. Joni oli ainoa, joka vielä sai nukuttua, mutta kyllä me Lotankin kanssa köllöteltiin niin, että aamupuurolla oltiin vasta puoli kymmeneltä.

Iltapäivä olikin sitten melkoista haipakkaa. Ensin käytiin muskarissa, jossa Lotta oli ihan into piukeena! Hehetteli ja hymyili vuorotellen jokaiselle, yritti syödä marakassia, tuijotti huumaantuneena vetäjän kitaraa, seisoi, seisoi ja seisoi (en vaan saa sitä istumaan kun se jäykistää itsensä suoraksi...) ja lauleskeli muiden mukana. Oli kyllä hauskaa seurattavaa toisen into. :)

Musisointi väsytti pikkuisen ja Lotta nukkui kotimatkan. Kotonakin ehti hetken nukkua, ennen kuin piti syödä päivällinen. Siitä lähdettiinkin melkein juoksu jalkaa tuohon tämän kylän ryhmäpäiväkodille, joka on tässä ihan meidän nurkilla. Meitä käy siellä kirkonkylän vauvapiirissä, josta olen usein täälläkin maininnut, kolme mammaa ja typyä täältä meidän pikku kylältä. Täältä on siis reipas 10 km joka paikkaan, niin myös tuonne kirkonkylälle. Täällä metsän keskellä ei ikinä törmää muihin ihmisiin tai ainakaan vauvallisiin ja kun täällä nyt sitten ilmeisesti meitä vauvallisia on enemmänkin, keksittiin järjestää tänne meidän ihan oma vauvapiiri. Meillä ei siellä ole mitään sen kummempaa ohjelmaa, kunhan tavataan kerran viikossa samassa elämäntilanteessa olevia ja suurin tarkoitus oli löytää täältä hieman lähempää toisia vauvaperheitä.

Tänään meillä siis oli ensimmäinen kerta ja paikalle saapui meidän kolmen lisäksi vielä yksi mamma alle viikon ikäisen poikansa kanssa! Mukavaa oli ja pari tuntia meni hujauksessa! Uskon kyllä, että saadaan enemmänkin porukkaa kasaan. Vielä ei oikein ehditty mainostaa vauvapiiriä, mutta mainos julkaistaan myös kylälehdessä, joten josko se sitten tavoittaisi muitakin. Ja puskaradiohan on aina hyvä markkinointikanava! ;)

Lotalla alkoikin olla nukkumaanmeno aika jo kun oltiin kotona, joten ei muuta kuin iltatoimet ja likka sänkyyn. Melko nopeasti uni sitten tavoittikin tuon touhu-Iitan, hyvä hyvä. :) Kuviakaan ei tänään tullut otettua, mutta toivottavasti jaksoitte lukea ilman niitäkin. :)

2 kommenttia:

  1. Jaksoi lukea ilman kuviakin! Ihana kun oote omatoimisesti pistäny ryhmän pystyyn, tärkeää varmasti ainakin esikoisen saaneille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä tuo tuntui kannatusta saavan ja kiva oli kaikkien mielestä, että on jotain tässä lähelläkin eikä tarvi joka kerta lähtee kauemmas. :)

      Poista