keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kumman näköinen?

Heti kun Lotta syntyi, alkoi sadella kyselyitä: kumman näköinen tyttö on? Onko sillä isän vai äidin silmät, suu, korvat, kädet..? Vastasyntyneestä tuntui olevan jotenkin helppo tunnistaa tuttuja piirteitä: minun suu ja silmät, Jonin sormet jne. Kun tyttö kasvoi, piirteet ei enää olleetkaan meidän mielestä niin selvästi jommalta kummalta.

Lähes kaikki ovat sanoneet Lotan näyttävän Jonilta. Keräsin meistä molemmista vauvakuvia, joten katsotaanpas, kummalta se Lotta oikein näyttää, vai näyttääkö ihan vain omalta itseltään. :)

Ensin Lotta ja Joni, Lotta on kuvissa vasemmalla ja Joni oikealla. Jotkut kuvat on aika huonoja, kun ne on kuvattu kännykällä paperikuvista, mutta kai noista jotain selkoa saa.







Ja sitten Lotta ja minä ja Lotta edelleen vasemmalla ja minä oikealla.




Kuvissa ei välttämättä olla saman ikäisiä, mutta yritin etsiä suunnilleen samaa ikää ja samantyylisiä kuvia Lotasta, kuin mitä nuo musta ja Jonista on. Meistä olis sit ollut tietysti vielä vähän isompanakin kuvia, mutta ne meni sit jo niin kauas Lotasta, että jätin ne pois.

Itse oon nyt kyllä näiden vauvakuvien perusteella sitä mieltä, että Jonilla on jotenkin kovin erimuotoiset kasvot. Taitaapa kuitenkin löytyä yhtäläisyyksiä molemmista. :) Mitä mieltä te olette? Vieraan on jotenkin aina helpompi nähdä yhdennäköisyys. :) Tietysti kun on sanottu Lotan näyttävän Jonilta, on verrattu Lottaa tämän hetkiseen Joniin ja se varmaan pitääkin paikkaansa.

Mulla oli muuten syntyessä ihan mustat hiukset ja jotenkin odotin samanlaisia Lotallekin. No, ei ne ihan mustat olleet, mutta tummat kuitenkin ja Joni oli ihan hämmästynyt, kun Lotalla oli jo syntyessään hiukset. :D Ihana katsoa noita "vanhoja" kuvia Lotasta, kun sillä on ollut niin tummat hiukset ja paksusti joka puolella, nyt ne on vähän jo ohentuneet.

5 kommenttia:

  1. Mun mielest tosi paljon Isänsä näkönen, mut on siinä kyllä sinunki näköä! :) Kaunis tyttö<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt itse asiassa kun näitä kuvia tuijottelee, niin kyllä sieltä Joniinkin tosiaan yhtäläisyyksiä löytyy, varsinkin kun on sattunut sellainen kuva, jossa on samanlaiset ilmeet molemmilla. :)

      Poista
  2. Molempien näköä on, mutta ainakin vauvakuvissa on ihan isänsä näköinen. :)
    Suloinen tytönen <3

    VastaaPoista
  3. Paljon on Jonia mutta myös paljon samaa kuin sinussa vauvana! Hyvät kuvat olet valinnut, kun ekojen kohdalla olin ihan sitä mieltä, että on Jonin näköinen ja näissä loppupään kuvissa, että ihan sinun näköinen! :D

    VastaaPoista