lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kuulumisia (taas)

Huhhuh, viime päivinä on jotenkin ollut niin kiire, etten oo ehtinyt blogin puolella paljon käymään. Nyt luvassa kuitenkin viime päivien kuulumisia.

Torstaina meillä oli viimeinen ohjattu vauvapiiri tuolla isolla kylällä. Sovittiin kuitenkin, että vielä kerran meille tullaan avaamaan ovet ja tilat on meidän käytössä, ohjaajaa vaan ei saada paikalle. Sehän ei meitä mammoja haittaa, eiköhän me pari tuntia saada kulumaan ihan keskenämmekin. :)Vauvapiirin jälkeen tulin kotiin syömään Jonin valmiiksi laittamaa ruokaa, jonka jälkeen lähdin käymään parilla kirpparilla ihan yksikseni! Tuntui ihan oudolta olla liikkeellä yksin, kun mukana ei ollut Lottaa eikä koiraa. Piti oikein useampaan kertaan kurkkia takapenkille ja peräkonttiin, että enhän mä nyt vaan oo unohtanut jotain. :D Kirppareilta lähdin hakemaan Lotalle vähän lisää leluja ja sitten pitkähihaisia paitoja, jotka olisi lämpimällä säällä helppo ottaa lyhythihaisen päältä pois. Leluista tein todella hyviä löytöjä, mm. marakassi, joka on riittävän iso eikä ole koko ajan Lotan suussa, maksoi huikeat 30 senttiä. Sillä on Lotan hyvä soitella. :) Ostin myös pari autoa, kun Lotta oli niistä perhekerhossa viime viikolla kovin kiinnostunut. Matkaan tarttui myös pari hieman paksumpaa pipoa syksylle ja hellehattu. Löytyihän sieltä pari neulettakin, tosin toinen on kokoa 80 ja toinen 86. Varsinkin tuo isompi on vielä selkeästi iso, vaikka se olisi ollut juuri hyvä kesää ajatellen.Uusi kirjakin piti heti lukea pariin otteeseen läpi, eikä mennyt hukkaan sekään ostos. :)Perjantaina kävin rokotuttamassa Nellan ja Lotta keikkui mukana selässä kantoliinassa. Samalla reissulla käytiin koirapuistossa. Vierailu jäi vaan melko lyhyeksi, kun Ninni alkoi vain pyöriä mun ja Lotan ympärillä ja haukkua muille koirille. Ilmeisesti puolusti Lottaa niin hanakasti.Iltapäivän haravoin meidän pihaa ja urakkaa jäi kyllä vielä melkoisesti. Tänäänkin kävin pienen kaistaleen haravoimassa, mutta voi olla, etten ehdi tai jaksa koko pihaa käydä läpi.


Illalla kävin vielä kahvilla työkaverini luona ja jälleen yksin! Ja tälläkin kertaa vilkuilin taustapeiliin etsien jotakin kyydistä puuttuvaa... Joni on nyt viettänyt Lotan kanssa enemmän aikaa ja on kyllä ollut kiva huomata, miten hyvin sekin sujuu. Vaipat vaihtuu ja uni tulee nykyään jopa paremmin isän kuin äidin kanssa. :) Ja mäkin olen saanut sitä omaa aikaa. <3

Tänään aamu alkoi taas viikon tauon jälkeen vauvauinnilla. Tällä kertaa paikalla oli valokuvaaja ja mekin käytiin kuvat ottamassa. Pieni pettymys tuo kyllä oli. Saatiin kaksi kuvaa, joissa molemmissa sukelletaan, toisessa on silmät kiinni ja toisessa auki mutta todella lähellä kameraa. Kolmatta kuvaa ei saatu otettua, kun Lotta sai hepulin eikä rauhoittunut millään. No, onpahan otettu. Täytyy ehkä vielä joku kerta ottaa itse kamera altaan reunalle ja räpsiä kuvia pinnan päältäkin. :) Kuvauksen jälkeen Lotta oli niin väsynyt, ettei jaksanut kuin syödä punaista ankkaa. Tässä kuva kuitenkin ennen altaaseen menoa innokkaasta pikku uimarista!


Iltapäivällä menin Lotan kanssa taas käymään mummilassa, johon olivat tulleet myös Lotan enot ja toisen puoliso. Lotta nukkui menomatkan ja perille päästessämme oli aivan pöllämystynyt ja tarvitsi hetkisen tarkkailuaikaa äidin sylistä. Sen jälkeen menoa (ja ääntä) sitten riittikin. :) Mummilassa Lotta pääsee leikkimään meidän vanhoilla leluilla.


Nyt yritän saada Lottaa nukkumaan ja sitten aion hieman nauttia taas siitä omasta ajasta, nyt oli nimittäin Jonin vuoro lähteä kaupungille. :)

2 kommenttia:

 1. Oih, haravointi. Mäkin aloitin tänään. Ja oon valmis varmaan heinäkuussa. Nämä hetket on niitä, kun toivoisi asuvansa kerrostalossa. Ja meillä kun täällä on lehtipuita aivan tuhottomasti niin pari vetoa haravalla ja kottikärryt on jo täynnä.. ja sitten pitäisi siivota kukkapenkit, pestä terassit ja pestä ikkunat jajaja....

  Mukavaa että olet saanut omaakin aikaa! Se virkistää kummasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tuttua, itse oon siinä samalla haravoidessa katsellut ympärilleni ja mieleen tulee koko ajan lisää kaikkea, mitä pitäisi tehdä... Mut joutuu kyllä varmaan olemaan itselle armollinen ja jättää suosiolla osa hommist tekemättä tai ainakin myöhemmäksi. :)

   Oma aika on kyllä tehnyt hyvää, sitä pitäisi vaan muistaa ehkä ottaa hieman useamminkin. ;)

   Poista