perjantai 18. huhtikuuta 2014

Perjantai

Aamulla pinnojen välissä mua odotti tällainen näky:
Ihan mahdotonta enää edes yrittää nukuttaa sänkyyn päiväunille, kun koko ajan pitää kääntyä ympäri ja lähteä ryömimään. Ja sitten tietenkin lyödään pää pinnoihin ja itketään. Voi toista.

Osittain tästä syystä ja ehkä myös minun laiskuuttani Lotta nukkuikin ensimmäiset päikkärit pitkästä aikaa sohvalla. Siinä ihasteltiin Jonin kanssa, kuinka Lotta on jo niin iso tyttö, ei mikään vauva enää.

Tästä pienestä kirpusta on kasvanut jo niin iso tyttö. :')


Tänään on taas varastettu luu koiralta ja käyty vähän muutenkin repimässä koiria karvoista.


Joni lähti päivällä hakemaan kaveriaan junalta meille pääsiäisen viettoon ja me mentiin Lotan ja koirien kanssa vähän pihalle puuhastelemaan. Tarkoituksena oli tehdä meidän pihaan jonkinmoista agilityrataa, muttei saatu vielä aikaiseksi kuin pujottelu. Ja sekin menee ihan mutkikkaasti. No, onpahan vähän lisähaastetta. ;) Pihahommien jälkeen Lotalle maistui uni pitkästä aikaa kahden tunnin verran! Mutta sieltä sitten herättiinkin sellaisen huudon kera, etten muista, milloin viimeksi. Koska Lotta oli jo valmiiksi kovin kiukkuinen, epäilin hänen jatkavan huutamista nähdessään vieraamme. Lotta kuitenkin yllätti taas ja vain hymyili ja kertoili tarinoitaan. Ottipa M:n mukaan leikkeihinsäkin oikein mielellään. :)

Nellan kanssa touhuttiin taas tänään kahdestaan. Laitoin koirat makkareihin, piilotin nakinpalasia ympäri taloa, vapautin Nellan ja käskin etsiä. Nella tykkää etsimisestä todella paljon ja on siinä melkoisen hyväkin. Pari kertaa toistettiin, oli jäänyt sen verran nakkeja yli Ninnin agilitystä. Ninnille en ole edes opettanut tätä peliä, joten Ninni sai odotella oven takana Nellan suorittaessa tehtävää. Jospa nyt saatais muutenkin puuhattua Nellan kanssa enemmän, kun pystytään omassa pihassa tekemään agilityjuttuja. Kunhan sais vielä askarreltua muutaman esteen lisää. :)

Nyt Lotta on päivän viimeisillä unilla ja mulla pyörii jo ties monesko koneellinen pyykkiä. Oon pessyt talvivaatteita pois, koska luotan nyt siihen, ettei niitä enää tarvita. Ärsytti, kun naulakko oli täynnä takkeja: talvi-, tuuli-, juoksu-, kauppa-, kevät-, kesätakkeja jne. Tuli ihan vähän lisää tilaa, kun sai talvivermeet pois.

Hyvää pääsiäistä kaikille! Saapa nähdä, miten sitä tulee tänne blogin puolelle nyt kirjoiteltua. Huomenna tapaan tosiaan ystäviäni hyvän ruuan merkeissä ja sunnuntaina olisi luvassa hieman sukulointia.

4 kommenttia:

 1. Voi koira parkoja kun pieni käy luuvarkaissa :')

  ps. Vastasin sinun haasteeseesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NI niinpä :D onneksi ovat tajunneet, ettei pieneltä saa mitään ottaa, mutta on ne raasuja kun tuijottavat vaan vieressä että hei, se on mun! :D

   Hei kiva, hyviä vastauksia oli. :)

   Poista
 2. Hih, meilläkin pikku S vie koiralta luun ja nyplää tassukarvoja. :)

  Ja niin nopeaan ne pienet kasvaa..Ne on niitä pieniä kääröjä vain sen hetken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, miten juuri ne koiran luut ja lelut on kaikista kiinnostavimpia ja niiden luokse mennään innosta hihkuen. :D

   Eipä sitä kasvun tahtia oikein edes ymmärrä, ennen kuin näkee jonkun pienemmän ja tajuaa, että se omakin on joskus ollut niin pieni.

   Poista