lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lauantai


Tänään aamu aloitettiin pitkästä aikaa vauvauinnilla. Vähän jo jännitti, miten homma sujuu, koska edellisestä kerrasta oli jo kuukausi aikaa. Lisäksi Lotta vielä nukkui kun oltiin lähdössä ja heräsi vaipanvaihtoon, joten oli suuri todennäköisyys, että Lotta olisi kovin väsynyt uimahallilla. Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin! Vaikka ensin suihkussa Lotta sai pienet hepulit, niin altaassa neitokainen olikin yhtä hymyä. Lotta polskutteli jaloilla hirveästi ja käsillään pärski vettä äidin naamalle. Punainen ankkakin oli taas eksynyt altaaseen ja Lotta ui kovasti ankan perässä. Kun ankka saavutettiin, päätyi se Lotan suuhun. Myös kannutusta kokeiltiin taas tänään sekä isän että äidin toimesta ja hienosti meni. :) Vartti altaassa meni heittämällä, mutta kahdenkymmenen minuutin kohdalla väsy alkoi painaa ja lähdettiin pois.

Tänään Lotta olikin päivällä muutaman tunnin isän kanssa kaksin kotona, kun tämä mamma pääsi hieman rentoutumaan, siitä lisää myöhemmin.

Lotta on oppinut heiluttamaan käsiään vimmatusti ja se on hauskaa erityisesti silloin, kun äiti yrittää työntää ruokaa suuhun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti