keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Haaste päivä 1

Lotta heräsi tänään vasta 8.30. Tai no, viidestä eteenpäin herättiin 15-30 minuutin välein huutamaan ja mä jo toivoin, että Lotta heräis kunnolla, koska sitä heräämisjokellusta on todellakin mukavampi kuunnella kuin huutoa...

No, ekana siis koirat pihalle ja sitten Lotan aamutoimet ja aamupuuro.

Aamu

Yleensä Lotta ottaa puolen tunnin tirsat jo noin reilun tunnin päästä heräämisestä ja tänäänkin sitä yritettiin moneen otteeseen Lotan kiukutessa väsymystään. Typy ei kuitenkaan nukahtanut ja lopulta päätin venyttää nukahtamista kokonaan pidemmille unille. Niinpä klo 11 Lotta söi lounaaksi peruna-porkkana-bataattisosetta ja tämän jälkeen puin tytön ulos nukkumaan. Lotan nukkuessa päikkäreitä minä siivosin.

Päivä

Päivä

Kissa meni imuria karkuun hattuhyllylle.

Päivän kuva

Hiukset vetäisin ponnarille pois tieltä. Mä muuten melkeinpä aina kasvatan hiuksia talvet ja sit kesän kynnyksellä leikkaan lyhyeksi. Viime vuonna kasvatin häitä varten ja ajattelin, etten sitten pätkäise niitä. No, eipä mennyt kuukauttakaan häistä kun mulla oli lyhyet hiukset. Jälleen ajattelin, että nyt kasvatan pidempään, mutta taas näin kevään korvilla tekee hirveästi mieli lyhyitä hiuksia. Saa nähdä miten tällä kertaa käy. :)

Hiukset

Ehdin itse syödä vielä lounasta Lotan unien aikana, tarjolla oli toissapäivänä tehtyä broileririsottoa.

Ruoka

Kahden ja puolen tunnin unien jälkeen hain iloisen Lotan sisälle.

Tärkeintä

Illalla kävin Ninnin kanssa pitkästä aikaa agilityssä. Meille siis tuli parin viikon tauko Ninnin juoksujen takia ja tänään tuntui, että kaikki opittu oli unohdettu. Mutta jospa ensi kerralla sujuisi taas paremmin.

Ilta

Ja tältä näytin illansuussa kotimatkalla agilitystä.

Naama
Nyt sitten yrittämään Lottaa unille. Tällä viikolla näistä nukkumisjutuista on tullut todella hankalia... :/

8 kommenttia:

 1. Kiva lukea toistenkin päivän kuulumisia, kun itse pakertaa saman haasteen parissa!

  Oi, agilitya! Laji on aina kiinnostanut, ehkä vielä joskus on siihen paremmin soveltuvan rotuinen koira ja enemmän vapaa-aikaa harrastamiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hauska lukea monestakin blogista samaista haastetta. :)

   Agility on kyllä mukava harrastus. :) Oon aiemmin harrastanut sitä Nellan kanssa ja Nella kyllä tykkäs tosi paljon, oli ihan hyväkin siinä. Nyt kuitenkin ajattelin aloittaa treenaamaan Ninniä, mutta saa nähdä tuleeko tästä mitään. :D potentiaalia tuossa koirassa kyllä olisi, pitäis vaan saada valjastettua se äly ja aktiivisuus oikein. :)

   Poista
 2. HUH, mua pelottaa jo tän haasteen toteutus.. Yritän huomena alotella niillä kysymyksillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä melko haastava haaste :D mut kyllä me tästä selvitään, kun ei oteta liian tosissaan ;)

   Poista
 3. Olipas kiva lukea teidän päivästä. :)
  Mun olis kans tarkotus alottaa agility tuon meidän koiruuden kanssa, mutta en tiiä haukkaanko liian ison palan jos alotan sen jo nyt kun aika on niin kortilla muutenkin..vuoden päästä aikaa voisi olla enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agility on kyllä kiva harrastus :) Mutta ehkä tosiaan kannattaa aloittaa sellaisena ajankohtana, kun siihen ehtii keskittyä eikä treeneihin lähteminen ole "pakkopullaa" kaiken kiireen keskellä. :)

   Poista
 4. Kyllä ne nopeasti palautuu mieleen! Koiralle siis ne agility jutut. :D Olen kyllä huomannut saman, että juoksujen jälkeen saa aina muistutella koiraa. Sekä juoksut nyt vaikuttaa muutenkin innokkuuteen ym. Mutta agilityssa tuntuu, että aina kun yksi asia alkaa sujumaan, mennään jossain takapakkia. Mutta haastetta, sitähän täytyy olla! Mukavan kuuloinen päivä teillä ollut! :)

  VastaaPoista