torstai 27. maaliskuuta 2014

Haaste päivä 9

Tämä päivä taitaa jäädä viimeiseksi päiväksi tästä haasteesta. Jotenkin ei vaan enää huvita miettiä, mitä kuvaa ja onko kaikki varmasti kuvattu. Tänään kuvat ovatkin videoita ja tähän on mun mielestä hyvä lopettaa. :)

Aamu alkoi taas Lotan kujerruksella hieman seitsämän jälkeen. Nostin Lotan Jonin viereen meidän sänkyyn ja menin itse suihkuun. Ulkona oli kymmenen astetta pakkasta ja auton ikkunat jäässä, joten tiesin sen tarkoittavan raappausta.

                                          Aamu

                                                  
Aamupäivällä me käytiin Lotan kanssa taas vauvapiirissä kylällä. Vyöhyketerapeutti oli siellä kertomassa, mihin kaikkeen vyöhyketerapia voi olla avuksi vauvoilla ja lapsilla. Paljon tuli myös juteltua muiden äitien kanssa ja Lotta pörräsi lattialla tyytyväisenä. Vauvapiirissä käy yksi ihana jo iso poika. Hän on 8 kuukautta vanha ja konttailee hurjana joka puolelle. Pojan äiti meinaa olla helisemässä, kun saa koko ajan olla hakemassa poikaa milloin mistäkin. Pojua on vaan niin hauska seurata, mitä kaikkea hän saakaan päähänsä. :)

Ennen vauvapiiriin lähtöä harjattiin tietenkin hiukset. :)

                                          Hiukset ja naama


Lotta nukahti taas kotimatkalla ja jatkoi unia kotona vaunuissa. Parin tunnin päästä Lotan herättyä pisteltiin ensin välipalat poskeen ja sen jälkeen Lotta hyppäsi keinumaan.

                                          Päivä


Päivälliseksi Lotta söi kanaa ja riisiä, meillä oli tarjolla hernekeittoa torstain kunniaksi. Ja ilmeestä huolimatta ruoka maistui Lotalle oikein hyvin. :)

                                          Ruoka


Loppupäivä leikittiin ja pelleiltiin, tanssittiin ja laulettiin. Illalla kun avasin TV:n, pamahti sieltä päälle Pikku Kakkonen. Lotta tuijotti sitä huumaantuneena ja kun se loppui, jatkoi tyttö omia juttujaan. Vaan on toi asento varmasti tosi mukava...

                                         Tärkeintä

                                          Ilta


Kuten "päivän kuvastakin" huomaa, on Lotta alkanut tätätellä hienosti. Se on niin hassun näköistä, kun toinen pyörittelee kieltä suussaan. :D Tätättely tehdään kuiskaten ja hetken päästä aletaankin karjua. Voi tuota Lottaa!

                                          Päivän kuva

4 kommenttia:

 1. Herttainen Lotta! ♥

  Hienosti jaksoit yhdeksän päivää - mie jaksoin vain seitsemän, mutta tosiaan, videoilla ja muilla olisi saanut vähän piristystä!

  Koin muuten ekana päivänä haasteen jälkeen vieroitusoireita: "pitääkin nyt ottaa kuva! Eipäs kun ei pidäkään." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, aika paha jos tuli jo vieroitusoireita! :D mulla ei onneks ainakaan vielä näy, on vaan helpottunut olo kun ei tarvii kuvata. Aika oaha haaste kun tälleen jää mielen päälle vaikka on jo ohi! :D

   Poista
 2. Tosi kiva idea tääkin!

  Pitäsköhän itekin ottaa joku päivä videoita. Ite meinasin olla hurja ja jatkaa sinne 14.päivään asti, en tosin joka päivä tätä tee. Mutta kun sillon on ne häät, niin tuleepahan ainakin ikuistettua koooko päivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa jos jaksat vielä haastetta tehdä! Mä ainakin odotan innolla teidän hääpäivästä postausta. :)

   Poista