torstai 20. maaliskuuta 2014

Neuvola 6 kk

Tänään käväistiin taas neuvolassa ja Jonikin pääsi pitkästä aikaa mukaan. Lotta hymyili ja naureskeli, ja tietenkin vääntyili ja kääntyili niin sylissä kuin tutkimuspöydälläkin. 

Tässä mittaukset, suluissa edellinen kerta 18.2

Paino 8780 g (7980 g)
Pituus 66 cm (64 cm)
Päänympärys 45 cm (44,1 cm)

"Hyvin kasvaa. Tomera ja touhukas tyttö. Lattialla peruuttelee. Istuma-asennossa selkä suorana. Yöunet rikki -> uniopas. Unikoulua? Tarv. yhteys perheohjaajaan. Hyvin ruoka maistuu. Nyt lihan lisäys ruokavalioon."

Saatiin lupa alkaa istumaan tuettuna syöttötuolissa ja lattialla meidän jalkojen välissä. Niinpä Lotta heti testasi syöttötuoliaan meidän laittaessa ruokaa. :)


Liha kehoitettiin lisäämään ruokavalioon ja nytpä tuolla kiehuu kana-kasvissoossi hellalla. Toive oli, että liha toisi myös yhtenäisemmäksi yöunet. Jos sekään ei auta, mietitään kotiunikoulua. Toivotaan nyt kuitenkin, että nuo yöt alkaisi helpottaa.

Neuvolassa ei tämän ihmeempiä tapahtunut. Seuraava kerta on vasta kahden kuukauden kuluttua.

Meidän päivän muista puuhista kirjoittelen sitten illemmalla haastetehtävän muodossa. :)

2 kommenttia:

 1. Muistan hyvin tuon vaiheen, kun meilläkin yöt olivat todella rikkonaisia. Ja kesti pitkään, mutta nyt oikeasti helpottaa jo paljon, ilman unikoulua. Mutta unikoulu tuo varmasti hieman nopeammin avun. Hienosti teidän neiti kasvaa! :) Ja onnea puolivuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolivuotias kiittää! :)

   Kiva kuulla, että unet voi parantua ilman unikouluakin. Jotenkin ei nimittäin yhtään huvittaisi lähteä siihen... Nukahtaminen meillä sujuu nykyään hyvin, ainoa ongelma on se heräily ja silloin ei rauhoituta kuin maitoon. Kai se jossain vaiheessa nukkuu koko yön! :)

   Poista