sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Uintia, messuilua, grillausta ja pelailua

Oli niin rankkaa tehdä sitä haastetta, että pari päivää piti olla kirjoittamatta että taas jaksaa... ;)

Perjantaina käväistiin keskustassa, minä etsimässä Lotalle ohuempaa takkia ja Joni hakemassa paketin Matkahuollosta. Oon siis etsinyt Lotalle kevättakkia, koska tuo kuumakalle sulaa kaikissa mitä meillä on! Takki olisi siis mm. kauppareissuille jne. En kuitenkaan haluaisi maksaa takista kovinkaan paljoa, koska käyttöä nyt ei ihan älyttömästi ole, eikä mun mielestä vielä puolivuotiaan takissa tarvitse olla mitään hienoja ominaisuuksia. Törmäsin kuitenkin siihen, että suurimmassa osassa takeista koot alkaa vasta 90 cm ylöspäin. :( Lindexillä olis ollut kiva takki, mutta musta 25 € oli liikaa. H&M:llä oli kanssa ja sen olisinkin ostanut, mutta ei ollut oikeaa kokoa. Katselen nyt vielä josko jostain tulisi takki vastaan ja jos ei tule, niin tilaan sit H&M:n verkkokaupasta. Eräs mummo muuten totesi hississä: "pieni mies on lähtenyt ostoksille".. Noo, olihan Lotalla melko poikamaisia värejä päällä, mutta tutti kuitenkin pinkki! :D Mutta väliäkös tuolla. :)Lauantaina klo 5.30 Lotta alkoi pälättämään sängyssään. Kun menin katsomaan, oli kuitenkin silmät kiinni ja söi unipupunsa korvaa. Pieni huikka maitoa ja tutti suuhun ja neitokainen oli taas unessa. Olisikohan se nähnyt unia tuolloin..? Itse olin sitten tässä vaiheessa aivan virkeä, mutta ehdin kuitenkin nukahtaa ennen herätyskellon pirinää klo 7. Ja sitten väsyttikin oikein urakalla! Meille tuli vähän kiirus vauvauintiin, koska ei oltais millään jaksettu herätä. Ehdittiin altaalle kuitenkin juuri sopivasti ja Lotan kaveri punainen ankkakin oli taas paikalla. Sen perässä Lotta jaksaa polskutella vaikka kuinka. Taas kannusukellettiin, mutta Lotta oli tällä kertaa touhusta hieman hämillään. Veikkaan sen kuitenkin johtuneen väsymyksestä. Ensi kerralla sitten katsotaan, joko päästäisiin sukeltamaan "oikeasti", ilman kannutusta.

Iltapäivällä kävin T:n ja poikansa E:n kanssa vauvamessuilla. Messut järjestettiin täällä toista kertaa. Viime vuonna katselimme hääyömme jälkeen hotellin ikkunasta, kun viereiseen Paviljonkiin meni paljon lapsiperheitä. Netistä sitten bongasimme, että siellä on parhaillaan vauvamessut ja päätimme käydä katsomassa menoa. Messut olivat todella suuri pettymys, mutta 3 €:n hinta ei jäänyt kuitenkaan harmittamaan. Tänä vuonna messuilla oli hintaa 8 € ja odotin huimaa parannusta. Petyin taas. Ensi vuonna en mene pettymään, kaksi kertaa todisti, etteivät nuo messut ole vaivan arvoiset.

Oltiin T:n kanssa arvioitu, että messuilla menisi parisen tuntia, mutta oltiinkin lähtövalmiit jo noin puolen tunnin kiertelyn jälkeen. Suunnattiin sitten vielä käymään kirppiksellä ja kahvilla. Tällä ja edellisellä kirppiskäynnillä löysin Lotalle pari uutta lelua. En oo muuten ostanut yhtään lelua uutena, eikä meillä kyllä hirmuisesti leluja vieläkään ole. Ehtiihän niitä kerääntyä, kun neitokainen tuosta kasvaa. Tämä Lamazen heppa maksoi vain 2 € ja Bellinon soivaa ja liikkuvaa palloa olen silloin tällöin kuolannut, mutta hintansa takia jättänyt ostamatta. Nyt kyseinen pallo tuli vastaan 4 eurolla, joten olihan se kotiutettava.Kirppisshoppailun jälkeen mentiin tosiaan vielä kahville yhdessä. Lotta ääntelee nykyään karjumalla kovaan ääneen ja se on toisinaan julkisilla paikoilla hieman vaivaannuttavaa. Lotalla ei siis ole mikään huonosti tai hätänä, hän vaan kertoo asiansa tällä hetkellä erittäin kovaan ääneen ja muistuttaa lähinnä dinosaurusta (eikä mitään pientä sellaista...). Niin tälläkin kertaa Lotta karjui juttujaan hyvin äänekkäästi. E taas höpötteli hiljaiseen ääneen söpösti. Hassua kun nuo kaksi ovat niin monella tapaa erilaisia ja jopa toistensa vastakohtia.Kun oltiin saatu T:n kanssa riittävästi aikaa kulumaan, heitin T:n ja E:n kotiinsa ja tulin kotiin. Kotona alettiin heti valmistella ruokaa, me pidettiin nimittäin illalla grillikauden avajaiset Lotan kummien M:n ja N:n kanssa. Lotta nukahti melko kivuttomasti illalla sänkyynsä ja me pelattiin piiiiitkästä aikaa Wiitä. Ja hauskaa oli. :)

Tänään taidetaan vaan lötköillä kotosalla. Eikös ne sunnuntait juuri sitä varten ole? ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä tyttö sekoitetaan aina poikaan.. Kiitos neutraalit värit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että kun ei noista pienistä oikein vielä kasvojen perusteella välttämättä voi sanoa, kumpaa sukupuolta edustavat, niin päätellään väreistä, itsekin varmaan joskus olettanut vaatteiden värin perusteella, onko tyttö vai poika. :)

      Poista