perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ompeluksia

Jonilla oli tänään tapaaminen kaupungissa, joten mä käytin tilaisuuden hyväksi ja kävin samalla reissulla kangaskaupassa. Ja ihan oikeasti en ostanut kaupungilta Lotalle vaatteita (paitsi sukkahousut...)! Oiskohan ollut eka kerta Lotan syntymän jälkeen kun pääsin noin tyhjin käsin kaupungilta pois... :D

Kun tultiin kotiin, mä aloin heti ommella. Kangaskaupassa oli tosi paljon ihania kankaita, mutta tällä kertaa otin "vain" kolmea. Saattaa kyllä olla, että piakkoin on tiedossa uusi reissu ostamaan kankaita.

Nämä syntyivät tänään:


Tuo kettupipo on tehty vähän eri tavalla kuin muut, eikä siitä tullut yhtä hyvä, joten sellainen tehdään ainakin vielä. Täytyy ehkä ottaa äidiltä lainaan saumuri, niin sittenhän noita hurauttelee hetkessä. Oliskos muuten ideoita, mitä muuta noista kankaista voisi tehdä? Kaikkia kankaita jäi vielä, joten joko pistän pystyyn oikean pipotehtaan tai sitten on kehiteltävä jotakin muuta.




Lotta istui pienen hetkisen syöttötuolissa katselemassa, kun minä ompelin, kun Jonilla oli muuta puuhaa. Hienosti viihtyi ja oli tosi jännää nähdä omat jalat potkimassa!



Loppuun vielä Lotan eiliset iltapuhteet. :)


2 kommenttia:

  1. Voi ei miten hassulta toi näyttääkään kun vauva sätkii innostuksissaan :D En muistanu ollenkaan! Ihana toi kettupipo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä naurussa pitelemistä kun toinen ihan tosissaan sätkii. :D mutta on kyllä hauskaa seurattavaa :)

      Poista