maanantai 24. maaliskuuta 2014

Haaste päivä 6

Morjens!

Välillä on iskänkin vuoro kirjoittaa siitä miten täällä perhe-elämässä menee. Ihan en kaikkia postauksia ole rakkaalta vaimolta uskaltanu lukea, joten ihan en ole kärryillä kuinka paljon mua täällä on haukuttu :) hetkeäkään en epäile etteikö aiheesta vaikka oiskin.

Meidän päivä starttas suurinpiirtein 7.44 seuraavanlaisin elkein:

Lotta naureskeli hurjasti kun näki aamusta iskän tulevan herättämään. Naurettava idea se minustakin oli, etenkin kun minut tuntevat tietää, että minun aamuliikkeet on melko hitaita ja suurpiirteisiä. Anyway päästiin hoitopöydälle ja vaipoissa about lapiollinen ruskeeta liisteriä. Pikku alkushokin jälkeen hoitoalustat ja pelit oli samassa laastissa, mut Lotalla oli hauskaa ja sehän on pääasia.

Aamu
Sen jälkeen syötiin mannapuuroa, jonka aivan omakätisesti tein. Tarkennan vielä, että Lotta söi ja minä syötin. Tänään huijasin Lotan aukaisemaan suun imitoimalla lusikalla lentokonetta. Myös Nuppukissa innostui jokseenkin asiasta ja päätti leikkiä Lotan kanssa.

Tärkeintä
Sen jälkeen asetuimme Lotan kanssa lattialle. Yritettiin kattoa uutisia, mutta Lotta tykkäsi enemmän syödä kuution muotoisia pehmoleluja. Tämän toimituksen aikana Tuija saapui pirteänä paikalle, jolloin päätin keittää aamukahvit. Samaan syssyyn valmistelin lounaaksi kanapastaa.

Päivän kuva
Tämän jälkeen puuhailin pikkaisen omia firman hommia ja ihmettelin Lotan touhuja lattialla. Myös nuohooja kävi vierailulla ja totesi, että kaikki on hienosti tainno ainakin saadaan kaikkia tulipesiä vielä käyttää. On muuten kova jätkä tuollainen nuohooja. Ei kauaa nokka tuhissu vaikka aika haasteellinen ympäristö oli tänään työskennellä.

Päivä
Nuohoojasedän jälkeen olikin sitten aika maittavan kanapastan. Täytyy kyllä sanoa, että oli ihan jumalattoman hyvää ruokaa, ja helppoa. Harmi, että tuli tehtyä niin vähän.

Ruoka
Sen jälkeen tämä iltapäivä ja ilta ovat olleet rentoa yhdessäoloa perheen kesken. Jännä miten paljon tuollainen pieni lapsi voi antaa sisältöä normaaliin maanantaihin. Taisi olla Lotallekin jännää, kun iskä jäikin kotiin talviloman merkeissä. Kevennyksenä sanottakoon, että onhan tämä jumalattoman tylsää, kun rakas KalPa jäi Liigassa runkosarjaan ja nyt lähinnä tulee sivustaseuraajana seurattua tuloksia.

Ilta
Perhe-elämä on hienoa, ainakin Keski-Suomessa. Hyvää kevättä ja vielä parempaa kesää kaikille lukijoille. Tällaista diipadaapaa oli minun osalta tarjolla :) thanks for having me.

Naama ja hiukset

5 kommenttia:

 1. Hauska idea laittaa mies kirjottelemaan! Voisin "varastaa" tän idean jos et laita pahakses ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siitä vaan. :) Tää idea syntyi mullekin ihan sattumalta kun puhuttiin miehen kanssa mun blogista ja sit keksin, et sehän vois kans kirjoittaa tänne. Vähän vaihtelua tähän haasteeseenkin. :)

   Poista
 2. Hauskasti kirjoitettu. :)
  Ja hyvää kevättä ja kesää sinnekkin.

  VastaaPoista
 3. Hahah! Ihana välillä lukea miestenkin kirjotuksia perhe-arjesta! :) Kumpa tuo minunkin mies suostus joskus :D

  VastaaPoista