torstai 20. maaliskuuta 2014

Haaste päivä 2

Otin Lotan aamulla puoli kuudelta meidän väliin nukkumaan testatakseni, vaikuttaisiko se aamun uniin. Aamut on nimittäin viime aikoina nukuttu todella huonosti, herätään monta kertaa tunnissa... Ehkäpä tuo hieman vähensi herätyksiä, mutta ei kyllä mitenkään merkittävästi. Viimeinen tunti klo 6.30-7.30 taidettiin kuitenkin selvitä vain yhdellä herätyksellä, edistystä sekin. :)

Aamu
Naama ja hiukset

Aamupäivällä lähdettiin Lotan kanssa vauvapiiriin, jossa oli tällä kertaa vuorossa muskari. Lotta oli tositosi väsynyt ja tuijotteli tyhjyyteen, vaikka kyllä se välillä jaksoi hymyillä ja naureskellakin. Kaikki lapset saivat käteensä marakassin, mutta Lotta olisi tahtonut syödä omansa. Niinpä minä hieman avustin, että saatiin ääntä kuuluviin. :) Jossain vaiheessa siveltiin sulalla lasten naamoja ja Lotta oli siitä kovin kummissaan. Taisi lopulta kuitenkin tykätä.

Tärkeintä

Vauvapiirin jälkeen tultiin Lotan kanssa kotiin ja Lotta jatkoi autossa alkaneita unia ulkona. Hetken päästä meidän pihaan kaarsi Postin auto ja mulle tuli paketti, joka sisälsi viime viikolla Saksasta tilaamani matkarattaat. Tilasin rattaat siis täysin saksankielisiltä internetsivuilta ja haastavaa hommasta teki se, että mä oon lukenut tasan yhden kurssin saksaa, enkä siis todellakaan osaa sitä. Näköjään olin kuitenkin osannut tehdä tilauksen oikein, koska oikeat rattaat sieltä tuli. :) Olin aluksi tilaamassa rattaita Jenkeistä, mutta postikulujen ollessa 100 € päätin vielä etsiskellä muualta. Näille postikuluja taisi tulla hieman päälle 15 € ja tulivat reilussa viikossa kotiovelle, ei paha! Rattaita päästäänkin todennäköisesti jo huomenna testaamaan.

Päivä
Lotta ehti juuri nukkua päikkärinsä loppuun, kun meidän pitikin jo lähteä neuvolaan. Neuvolan jälkeen hain postista jokin aika sitten tilaamani H&M:n paketin, joka sisälsi nämä aivan ihanat kengät Lotalle. :) Molemmat on toki vielä isoja, mutta tuskinpa se haittaa kun laitetaan nuo popot kesällä rattaisiin jalkaan.

Päivän kuva


Neuvolassa tosiaan kehotettiin aloittamaan Lotalle jo lihat, joten mä tein ensimmäisen satsin lihasosetta. Soseeseen tuli ihan randomilla arvotut kana, parsakaali, kesäkurpitsa ja peruna. Hyvin tuntui tytölle maistuvan. :) Itse söin lounaaksi jälleen sitä broileririsottoa ja illalla tehtiin tortilloita.

Ruoka

Illalla tosiaan maistatin Lotalle tuota kanakasvissosetta ja huolimatta siitä, että likka oli aivan rättipoikkiväsynyt, söi hän hyvällä ruokahalulla. Tosin sosetta oli vähän muuallakin kuin suussa. Syöttötuoli pääsi testiin ja koirat odotti vieressä, josko niidenkin suuhun tipahtaisi jotakin. :D
Ilta
Lotta oli koko illan todella väsynyt, mutta lukuisista yrityksistä huolimatta ei nukahtanut enää päiväunille. Niinpä siis syötin väsyneen tytön, käytiin pesulla, vaihdettiin yökkäri ja tultiin vielä hetkeksi lattialle touhuamaan. Kun kitinä yltyi, kaappasin Lotan kainaloon maitopullon kera ja vein sänkyyn. Ei oo muuten Lotta vielä ikinä nukahtanut noin nopeasti kuin tänään! Hörppäsi maitoa ja nukahti saman tien kun sain tutin suuhun. Äsken noin puoli tuntia nukahtamisesta heräsi vielä ottamaan maitoa, mutta nyt nukkuu taas, ihan mahtavaa! Tällaisia iltoja lisää meille








4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä tykkään kans :) tänään pääsi rattaat testiin ja oli kyllä hyvä ostos :)

      Poista
  2. Suloinen Lotta! <3

    Ja hienot rattaat! Pitäisi päivittää meidänkin omat...

    Ja hei, meillä on kesäksi samistennarit. :D Niin tuntuu olevan joka toisella tutulla, on ne vaan hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, se taitaa olla aika yleinen "ongelma", että jos ostaa jotain H&M:ltä, niin samanlaisia tulee vastaan ja monta. :D Mutta väliäkös tuolla, on ne niin suloisia!

      Poista