sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kotiinpaluu

Minä heräsin tänään aamuyöllä migreenin jyskyttäessä ohimossa. :( Huomenna siis vihdoin oikeasti varaan sen ajan lääkärille estolääkityksen hankkimiseksi! Onneksi pahin särky meni kuitenkin ohi lääkkeen ja parin tunnin unien voimalla.

Tänään käytiin aamupäivällä Jonin sedän perheen luona, jotka asuvat ihan Jonin isovanhempien H:n ja U:n vieressä. Perheen äiti M opetti minuakin käyttämään kantoliinaa ja sainpa jopa yhden kudotun liinan lainaan oman trikoisen liinani lisäksi. M kantaa vuoden vanhaa R:ää erittäin ketterännäköisesti mm. selässä, joten täytyy kyllä munkin alkaa harjoitella liinassa kantamista. Nyt sitä on helpompi harjoitellakin, kun sai ohjeita kädestä pitäen. Lähdettiin vielä koko konkka ronkka H:n ja U:n luokse syömään. Lotta leikki R:n ja hänen veljensä R:n kanssa lattialla ja tuntui tykkäävän kovasti! :)

Kahdelta me pakattiin kimpsumme ja kampsumme autoon ja lähdettiin kotimatkalle. Kerran pysähdyttiin ja suunnilleen puolessa välissä matkaa minä hyppäsin takapenkille syöttämään ja silittelemään Lottaa. Kotona oltiin ennen kuutta ja meitä vastassa olivat koiria palauttamassa olleet Jonin vanhemmat.

Lotta nukahti juuri väsyneenä sänkyynsä ja taitaa minuakin kohta sänky kutsua, sen verran makeasti haukotuttaa. Matkalla on mukavaa silloin tällöin olla, mutta kyllä kotiin on aina kiva palata. :)

2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmottautuu. :) Löysin tänne toisen blogin kautta ja jään ilman muuta seurailemaan.

    Tervetuloa seuraamaan meidän elämää :)
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :)

      Pitääpä käydä kurkkimassa sinunkin blogia :)

      Poista